Road trip

Tag på road trip i udlandet og oplev legendariske destinationer i din helt egen tempo. Hos Adventure Heart sikrer vi gnidningsfri road trips i de mest ordnede forhold, så du kun skal koncentrere dig om de fantastiske oplevelser.

Road trip Indien

Road trip til Indien

Legendarisk road trip til Indien

Road trip Kina

Road trip til Kina

Oplev en fantastisk road trip i Kina

Fed road trip

Road trip Thainland

Fantastisk road trip Thailand

Road trip i udlandet

Tag på en oplevelsesrig road trip med Adventure Heart, for at opleve den ultimative frihed. Vi tilbyder legendariske road trip til Thailand, Kina og ikke mindst Indien, der byder dig velkommen til eventyrlige og fascinerende oplevelser du sent vil glemme.

På samtlige af vores road trips med internationale deltagere, vil du blive opslugt af de fascinerende og majæstetiske natur i alle de fantastiske lande samtidig med at du får muligheden for at fordybe dig i de lokale kulturer samt landets historie.

På en legendarisk road trip rejse med Adventure Heart kan du udforske de mest autentiske steder på dit helt eget tempo og for alvor opleve friheden på denne klassiske rejseform.

Er du i tvivl omkring hvilken road trip der passer bedst til dine behov, står vi altid klar til at hjælpe dig på live-chatten, telefonen og e-mail.

Road Trip i udlandet

Kun vejen og fantasien der sætter grænser for dine muligheder – tag en roadtrip og oplev verden på en helt anden måde. Vi kan hjælpe dig på vej med en roadtrip til b.la

✔ Kina for at se the “Great Wall of China”

✔Indien

✔ Thailand

Log in with your credentials

Forgot your details?