• Energigivende yoga
  • Idylliske omgivelser
  • Lækker økologisk mad
  • Dejlige strande
  • Skønne Rørvig

3 dages yoga retreat ved Rørvig

med vores dedikerede yogalærer 


Midt i den skønne natur i Odsherred finder du vores retrætested, som er omgivet af skøn natur, der skaber en fantastisk ro og danner de ideelle rammer for tilbagetrækning og fordybelse.

Weekenden byder på yogaprogram inkl. meditation, som alt sammen har en givende og beroligende effekt på kroppen, og som er med til at vække og løfte energien. De skønne yoga-lektioner komplementeres af gårdens økologiske, sunde og nærende mad, der så vidt det er muligt, laves af lokale råvarer, og der serveres ligeledes morgen-æg fra gårdens egne høns. Denne weekend handler om dig og din krop og fokuserer på kroppens kunnen, samtidig med at din krop får den næring, den har brug for.

Gården ligger omgivet af naturskønne områder, som du kan nyde ved stille vandring, gå- og løbeture, når muligheden for fredfyldte stunder opstår, og det smukke dyre- og fugleliv kan iagttages. Stedet er perfekt til at søge ro, og naturen spiller en stor rolle med dets naturskønne beliggenhed og fredfyldte lyde, hvor du kan tage dagene i det tempo, du har behov for, når der ikke står yoga på programmet. Har du lyst til lidt summende liv, er Rørvig havn og omegn et besøg værd.

Ønsker du at stoppe op, skrue ned for tempoet, dyrke YOGA og bare nyde at være, så er denne weekend skabt til dig. Weekenden har fokus på nærvær, fordybelse og fred og ro, og du vil tage hjem med en fornyet og skøn energi i kroppen.

“The mind is a powerful instrument.
Every thought, every emotion that you create changes the very chemistry of your body” –
Sadhguru

Om stedet

Om stedet

Et fredfyldt kursus- og retrætested midt i Odsherreds smukke natur. Roen og den fantastiske omkringliggende natur danner en ideel ramme for yoga og fordybelse. Her er højt til loftet i mere end én forstand.

Naturen er i fokus både på grunden med de mange små naturrum og mulighed for gåture i hele området omkring Hov Vig og Nakke. Her er smukt, fredeligt og med masser af dyre- og fugleliv omkring. Det er også tæt på dejlige Rørvig by og den charmerende havn, som I ankommer til, hvis I tager båden fra Hundested samt skønne strande.

Ejerne af gården har nænsomt istandsat dele af gården og skabt et sted, hvor der er behageligt at være og med øje for detaljerne.

Når du træder ind ad døren, kommer du ind i det hyggelige alrum med køkken og spiseplads. Fra alrummet går trappen op til førstesalen, hvor størstedelen af værelserne ligger. Her er der også en hyggelounge med den skønneste udsigt.

Stole, puffer og de små sofaer kan let flyttes rundt, så hyggeloungen kan bruges til at arbejde i grupper eller til bare at sidde i stilhed og nyde naturen fra de store vinduer i den gamle høloftslænge.

Alle rummene er skofrit område, og ved indgangsdøren står hjemmesko til fri afbenyttelse.

Udendørs er der rige muligheder for både at gå ture og for sidde i ro og nyde naturen. Rundt omkring gårdens bygninger findes små uderum med bænke, hvor man kan hente energi og inspiration.

Maden er økologisk, sund og nærende, og der benyttes i det omfang, det er muligt, lokale råvarer. 

I sæsonen serveres der æg fra egne høns til morgenmaden.

+-

Program

Program

Weekenden er fyldt med rolige stunder, hvor du opløftes gennem nogle skønne yoga-sessioner. Der vil både være hatha, yin og meditation i løbet af weekenden, så du får mest muligt ud af dine dage her.

Der serveres kaffe og te til morgenmaden, og det står fremme i løbet af dagen, så man kan lave sig en kop når som helst.

Fredag:

Kl. 14.00 – 15.00 Check in
Kl. 16.00 – 17.30 Yin Yoga
Kl. 19.00 Aftensmad

Lørdag:

Kl. 07.30 – 09.30 Meditation og Hatha yoga
Kl. 10.00 – 10.30 Morgenmad
Kl. 11.00 – 13.00 Evt. en fælles stillevandring & meditation i naturen (frivillig)
Kl. 16.00 – 17.30 Yin yoga med afsluttende Yoga Nidra
Kl. 19.00 – 20.00 Aftensmad

Søndag:

Kl. 07.30 – 09.00 Meditation og Hatha yoga
Kl. 10.00 Check ud
Kl. 10.00 – 11.00 Morgenmad og farvel
+-

Yoga'en

Yoga’en

Vores dedikerede yogalærer vil tage godt hånd om jer. Hun har mange års erfaring og tilrettelægger programmet, således at alle kan være med.

Roen og den fantastiske omkringliggende natur danner en ideel ramme for yoga retreatet og fordybelse af enhver slags. Den 50 kvm store yoga shala er bygget i forlængelse af den oprindelige staldbygning og har et behageligt indeklima, gulvvarme (fra jordvarme), god akustik og smuk udsigt.

Der vil være en blanding af forskellige yoga-former, så I både får pulsen lidt op og mærker musklerne, og samtidigt kan genfinde balancen gennem noget afslappende yin yoga og meditation til at afspænde kroppen og arbejde med sindet.

YOGA-UDSTYR FOREFINDES PÅ STEDET. Alt yogaudstyr og meditationspuder/stole til 18 deltagere stilles til rådighed.

+-

Indkvartering

Indkvartering

Værelser

Værelserne er fordelt på stueetagen og førstesalen, alle med fin udsigt. De er nyrenoverede og enkelt indrettede. Værelset og det ene toilet i stueetagen er indrettet med øget tilgængelighed ved gangbesvær.

I stueetagen er der to baderum og to toiletter og på 1. sal ét toilet.

Kirsebærgården kan rumme overnatning for 14 personer. Der er mulighed for at indrette op til 8 enkeltværelser. 

Fællesarealer

Når du træder ind ad døren, kommer du ind i Kirsebærgårdens hyggelige alrum med køkken og spiseplads. Fra alrummet går trappen op til førstesalen, hvor størstedelen af værelserne ligger. Her er der også en hyggelounge med den skønneste udsigt.

Stole, puffer og de små sofaer kan let flyttes rundt, så hyggeloungen kan bruges til at arbejde i grupper, eller til bare at sidde i stilhed og nyde naturen fra de store vinduer i den gamle høloftslænge.

Alle rummene er skofrit område, og ved indgangsdøren står hjemmesko til fri afbenyttelse.

Udendørs er der rige muligheder for både at gå ture og sidde i ro og nyde naturen. Rundt omkring gårdens bygninger findes små uderum med bænke, hvor man kan hente energi og inspiration.

+-

Aktiviteter

Aktiviteter

Gården er omgivet af storslået natur og et rigt dyre- og fugleliv, og på den ni tdr. land store grund vil du altid kunne finde en stille, smuk plet, hvor du kan slå dig ned og bare slappe af og måske meditere en stund. Fra bålpladsen kan du nyde solnedgangen over Slettermosen. De storslåede naturområder giver mange muligheder for at tage en skøn spadsere- eller vandretur eller, hvis du er i det mere aktive hjørne, kan du løbe en tur i de smukke omgivelser.

Med stranden i nærheden kan du nyde solen, tage et dejligt og forfriskende dyp eller blot nyde roen og lytte til havet. Der er mulighed for et dyp fra badebroen ved Nakkehage, ca. 1 km fra stedet eller ved en af Danmarks smukkeste strande ud til Kattegat 3 km væk.

En herlig fornøjelse kan du få i Rørvig med den livlige havn og skønne strandstrækning. Du kan gå ad stier til Nakke By og herfra videre ad fjordstien til Rørvig havn.

+-

Hanneloa Rose Jørgensen

“Hanneloa Rose Jørgensen blev fascineret af yoga allerede som teenager, og yoga har siden da været en del af hendes liv.

I 2012 blev hun uddannet som yogalærer gennem Dansk Yoga’s to-årige yogalæreruddannelse.

Siden 2016 har hun været indehaver af Yogabaghuset Kronprinsessegade. Hun er efteruddannet i restorativ yoga, yin yoga og Anatomi Trains in motion. Udover det trækker hun også på sin viden om kroppen og dens sammenhænge fra sin uddannelse som Psykomotorisk terapeut.

Hanneloas undervisning er et mix mellem hatha, yin og restorativ yoga. Der indgår altid åndedrætsøvelser og meditation/mindfulnesstræning i hendes timer. Undervisningen er hjertelig og nærværende og den bevæger både krop og sind.

Yogaudstyr

Alt yogaudstyr er til rådighed på retreatet, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe dit eget, hvis du ønsker dette.

HVAD ER INKLUDERET I RETREATET?

Inkluderet i basispakke

  • Login til egen profil
  • 24 timers vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Inkl. moms, skatter og afgifter forbundet med opholdet

Kirsebærgården

  • 2 overnatninger
  • Indkvartering i dobbeltværelse (tillæg kr. 350,- pr. dag ved enkeltværelse)
  • Sengetøj og håndklæder
  • Morgenmad/brunch og aftensmåltid i henhold til program
  • Kaffe/the og kage

Yoga

  • Yoga sessioner med hatha yoga, yin yoga eller restorative yoga og afspænding i henhold til program
  • Dansk yogalærer
  • 3 yogasessioner af halvanden times varighed
  • 1 yogasession af to timers varighed
  • Dansk yogalærer
  • Yogaudstyr

HVAD ER IKKE INKLUDERET?

Transport

  • Alt transport er på egen hånd

Aktiviteter

  • Aktiviteter, udover programlagte aktiviteter, er på egen hånd

Andet

  • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
  • Drikkevarer der ikke er nævnt under inkluderet
  • Lommepenge og personlige indkøb
  • Tillæg ved enkeltværelse kr. 350,- pr. overnatning (Såfremt der er ledige værelser)

*NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

close
Scroll to Top