• Slotsborg
  • Idyllisk landsby
  • Naturskønne omgivelser
  • Vandreture
  • Lokal atmosfære
  • Guidede ture

7 dages udviklingsrejse til Andalusien giver dig indsigt og ro i hovedet

med cand. mag og ledelsescoach Kirsten

Nyd denne kombination af ferieoplevelser og selvudviklingskursus med evidensbaserede øvelser, som giver dig mere glæde og overskud i hverdagen både privat og på job

På denne rejse lærer du at stoppe overtænkning og få ro i hovedet samtidig med at du får skønne rejseoplevelser, indsigt og personlig udvikling. Du får specifik viden – serveret på en enkelt og ukompliceret måde – og oplever på egen krop, hvordan DU styrer dit fokus – i retning af det liv, der giver DIG overskud og glæde. Du får nye vaner og lader fremover være at hoppe på alle “tanke-togene”, således at du bedre kan give dig selv et lettere og mere bekymringsfrit liv. Desuden stiller vi skarpt på dine værdier og din personlige effektivitet.

Du vender retur med skønne oplevelser og fornyet energi – og så har du lært at begrænse overtænkning, hvilket du vil få glæde af resten af dit liv.

“Incredible change happens in your life when you decide to take control of what you have power over
instead of craving control over what you don’t” ~ Steve Maraboli

 

Hotellet

Castillo de Monda

Vi skal bo på det skønne rustikke og hyggelige “boutique” hotel Castillo de Monda, der er bygget på ruinerne af en borg opført tilbage i ca. år 900. Man kan ligeledes finde tegninger, der går tilbage til byen Monda’s oprindelse i 1500-tallet.

Hotellet har en helt speciel stemning, da det har til huse i den gamle slotsbygning, som blev genetableret i et kæmpemæssigt bygningsarbejde påbegyndt i 1960’erne og færdiggjort i 1990’erne, så det står autentisk og fascinerende med tykke mure, og hyggekroge både ude og inde, hvor du kan arbejde med dine egne projekter eller sidde og reflektere over dagens læring.

Her er terrasser og fantastiske udsigtssteder, hvor man kan nyde udsigten over den lille spanske landsby og en dejlig udendørs pool  med liggestole omkring, hvor du kan ligge at sole eller se udover bjerglandskabet.

+-

Program

Uge program kan se ud som følger:

Søndag:

I ankommer med fly til Malaga lufthavn. Jeres underviser og rejseleder Kirsten Hoelgaard Hahn møder jer i lufthavnen, og vi bliver kørt til hotel Castillo de Monda. Her får I nøgler til jeres værelser og bliver fulgt op med jeres bagage. Efter en lille stund til afslapning mødes vi på terrassen til velkomstmøde. Her bliver I præsenteret for ugens program, lærer jeres underviser at kende og får lidt historie om det smukke hotel, vi bor på. I har mulighed for at stille spørgsmål og få en rundvisning på hotellet, så I ved, hvor I finder poolen, yogarummet, pejsestuen, restauranten og massøren. Om aftenen mødes vi til hyggeligt samvær og eventuelt en lille gåtur.

Mandag:

Vi står op til den skønneste morgenbuffet med masser af lækkerier og sågar et glas bobler, hvis nogen ønsker det. Kl. 9-11 mødes vi til 1. undervisningssession, hvor I lærer om overtænkningens (manglende!) nytteværdi og finder ud af, at I faktisk selv styrer jeres tanker. Vi kommer omkring den nyeste forskning ifht. at undgå stress, angst og depression og afdækker jeres udfordringer samt forventninger til ugen.

Efter undervisningen går vi ned i landsbyen, hvor Kirsten viser jer rundt en times tid. Herefter er der frit valg på de lokale caféer og tapas-restauranter til at indtage en lækker frokost. Efter frokost har I eftermiddagen til fri disposition, så I kan kigge lidt mere i landsbyen, lægge jer ved poolen eller hvad man nu har lyst til…

Kl. 17:00-18:00 tager vi en fælles seance, hvor vi samler op på dagens refleksioner og læring. Det hjælper til at tage læringen helt ind og forankre den nye viden.

Tirsdag:

Efter lækker morgenmad er der to timers undervisning. Vi laver øvelser og træner at være med vores tanker og følelser uden at bruge kræfter på dem. I lærer at flytte jeres fokus ud på det, der gør livet sjovt at leve. I har derefter 5 timer til fri rådighed, hvor I kan nyde dagen ved poolen eller slentre en tur i det hyggelige lokalområde.

Sidst på eftermiddagen vandrer vi en tur op i bjergene. Der er mulighed for ”stillevandring”, dvs. at gå helt uden at snakke, for dem der ønsker at prøve dette. Du vil opdage, at det skærper dine sanser. Der er stenet, så det er alletiders mulighed for at mærke hvert eneste skridt i vandreskoene! Vi sætter tempoet, så alle kan være med – og vil du gå en længere/hurtigere tur, kan du nemt selv finde retur til hotellet.

Vi afslutter dagen med øvelser og undervisning.

Onsdag:

Efter morgenbuffeten tager vi på udflugt med bus til skønne Marbella længere henne ad kysten – en tur på kun 18 km. Der er rundvisning i byens historiske kerne og derefter er resten af dagen til fri disposition. Du kan shoppe, lægge dig på stranden eller sidde i parken og nyde synet og duften af de eksotiske planter og stemningen. Du kan også vælge at vandre langs strandpromenaden til den kendte havnefront i Puerto Banus (7 km pr. vej). Sidst på eftermiddagen kører vi sammen retur til hotellet og tager lidt undervisning og opsamling på dagens refleksioner.

Torsdag:

Morgenbuffet og undervisning fra kl. 9:00-11:00. Vi har fokus på at finde ind til dine værdier, og hvad der giver DIG energi og glæde, så du kan få mere af dette ind i din nye rigere hverdag hjemme i Danmark. Om eftermiddagen vandrer vi til grotten Cueva Santa de Monda – en tur på 8 km i alt. Det er en flot tur i bjergene mellem oliven- og mandeltræer, hvor vi blandt andet ser en tørlagt flod. Grotten er dannet ved erosion i kalkstenene og har i århundreder givet ly for sol og vind for gedehyrder, flygtninge og forbipasserende. Ovenfor grotten er der den mest fantastiske udsigt, som vi vil nyde noget tid, inden vi begiver os hjem til hotellet igen.

Sidst på eftermiddagen tager vi igen en time med undervisning og opsamling, så vi får underbygget den nye læring.

Fredag:

I undervisningen har vi i dag fokus på personlig effektivitet og de 12 discipliner, som mange af os nok kan blive lidt skarpere på. Vi øver også fortsat på at holde TænkePAUSE – altså at være med vores tanker uden at bruge kræfter på dem, således at vi opnår mere ro i hovedet.

Efter frokost og tid ved poolen, går vi en tur til den lokale olivenmølle. Her kan I købe lækre olier og oliven-produkter med hjem. Tilbage på hotellet samler vi op på ugens læring. Hvad tager I med jer, og hvad skal I fortsat øve jer i, når I kommer hjem til hverdagen – for at fastholde de nye gode vaner og få fuldt udbytte af, at I nu ikke grubler så meget mere.

Før aftensmaden er der mulighed for at prøve lækre spanske vine til vinsmagning på hotellet. Aftenen vil vi holde sammen i hyggelige og festlige rammer.

Lørdag:

Vi siger farvel og tak for denne gang og kører samlet i bus til lufthavnen i Malaga. Her har I mulighed for at shoppe lidt, inden I sætter jer i flyet og har 3,5 time i luften til at fordøje den nye læring og de mange skønne oplevelser, I har fået igennem ugen.

Skema kan se sådan ud:
Kl. 09.00-09.30 Morgenmad (Nogen dage i stilhed)
Kl. 10.00-11.00 Øvelse / læring
Kl. 13.00-13.30 Frokost (på egen hånd)
Kl. 16.30-18.00 Øvelse / tur
Kl. 18.30-19.00 Middag
+-

Indkvartering

Indkvartering

Vi skal bo på det meget karismatiske hotel Castillo de Monda, der er bygget på ruinerne af en borg, der stod på bjergtoppen for flere hundrede år siden. Hotellet har en helt speciel stemning og hyggekroge både ude og inde, hvor du kan arbejde med dine egne projekter eller sidde og reflektere over dagens læring. Der er en lækker pool, du kan tage en dukkert i, eller du kan ligge og nyde udsigten over bjerglandskabet.

+-

Aktiviteter

Aktiviteter

Vandring og mentalt udbytte
Området er oplagt til vandreture. Der er olivenmarker, bjergstier og afmærkede vandreruter. Her er stille og charmerende, og du vil sandsynligvis ikke støde ind i andre turister. Du kan selvfølgelig også leje en bil og køre en tur til Gibraltar eller Malaga. Vi vil dog opfordre dig til at gøre dette efter den programsatte uge for at få mest muligt udbytte med hjem fra undervisningen og øvelserne.

+-

Forlæng rejsen

Du er naturligvis velkommen til at forlænge rejsen og blive dernede selv og arrangere anden indkvartering. Du behøver ikke rejse hjem med gruppen. Vi kan ikke på forhånd garantere, at der er plads på netop dette hotel, såfremt du gerne ville blive boende netop her.

+-

Monda er en lille livlig bjergby ca. 40 km. vest for Málaga og 18 km. oppe bag kystbyen Marbella. Byen har omkring 2.200 indbyggere og menes at være én af områdets ældste landsbyer med en fortid tilbage til det 11. århundrede.

Vi skal bo på det meget karismatiske hotel Castillo de Monda, der er bygget på ruinerne af en borg, der stod på bjergtoppen for flere hundrede år siden. Hotellet har en helt speciel stemning og hyggekroge både ude og inde, hvor du kan arbejde med dine egne projekter eller sidde og reflektere over dagens læring. Der er en lækker pool, du kan tage en dukkert i, eller du kan ligge og nyde udsigten over bjerglandskabet.

Der er kun 5 minutters gang ned i landsbyen, hvor du kan spise tapas eller andre lækkerier på en af de lokale restauranter.

Området er oplagt til vandreture. Der er olivenmarker, bjergstier og afmærkede vandreruter. Her er stille og charmerende, og du vil sandsynligvis ikke støde ind i andre turister.

Kirsten

Motto: “Et liv i balance”

Faglig baggrund:
Kirsten er uddannet cand. mag og coach. Hun har gennem 20 år arbejdet med selvudvikling og hjulpet både ledere og medarbejdere til bedre trivsel.
Hendes mission er at give folk et for dem mere meningsfyldt liv uden stress. De senere år har hun specialiseret sig i at lære folk at stoppe deres grublerier og overtænkning, fordi forskning har vist, at det er disse tankeprocesser, der giver stress, angst og depression – hvis de fylder for meget af ens hverdag.
Ved at lære at stoppe overtænkning, får vi alle frigivet meget mere energi og får overskud til at gøre det, vi hver især synes gør livet værd at leve.

Kirsten laver individuelle forløb, især for højtbegavede og ledere, der tænker for meget – og nu også retreats, hvor deltagerne får et lækkert ferieophold samtidig med, de lærer nye vaner, som gør deres liv rigere.

Personligt om Kirsten: 

Kirsten er selvstændig coach og konsulent og bor i Ringkøbing med sin mand og deres 3 teenagebørn. Hun går ind for livslang læring og har et stort fokus på bæredygtighed. Både bæredygtighed for klimaet og miljøets skyld – men også mental bæredygtighed, hvor vi lever et liv i balance.

På rejsen til Andalusien vil Kirsten dele ud af sin viden og facilitere forskellige øvelser i ugens løb, der giver dig stor læring og mulighed for dyb refleksion. Når du har tilmeldt dig turen, bliver du inviteret ind i en lukket facebookgruppe, hvor du kan stille spørgsmål og hilse på de andre medrejsende.

Du kan også få en snak om både kurset og stedet.
Lad os høre fra dig 🙂

Aktiviteter i området:

Vi har forskellige ture planlagt i programmet, som vi foretager sammen i gruppen bl.a. til Marbella. Det er selvfølgelig valgtfrit at tage med.

Derudover kan man sammen eller enkeltvis gøre andre aktiviteter. Vandring er oplagt, men du kan selvfølgelig også leje en bil og køre en tur til Gibraltar eller Malaga. Vi vil dog opfordre dig til at gøre dette efter den programsatte uge, for at få mest mulig udbytte med hjem fra undervisningen og øvelserne.

Yoga og kropsbehandling:

Det vil være muligt at booke yoga session, da der er Yogasal på hotellet
NB! Skal bookes i god tid inden rejsen, såfremt gruppen ønsker at bestille yogalærer. Ca. Euro 140 for 1 session betales direkte dernede.
Eget yogaudstyr skal medbringes.

Der er mulighed for at booke massage af lokal massør. Hotellet har eget behandlingsrum.
NB! Skal bestilles i god tid i forvejen inden afrejse. Betales direkte dernede

    HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

    Inkluderet i basispakke

    • 7 dages ophold på hotel Castillo de Monda (6 nætter)
    • Stor morgenbuffet med bobler alle dage
    • Undervisning og øvelser dagligt i henhold til program
    • Undervisningsmaterialer
    • Guidede ture i henhold til program:
      – Guidede vandreture i bjergene, til grotten og olivenmøllen
      – Guidede rundvisninger i Monda og Marbella
    • Dansk rejseleder på hele turen – cand.mag og ledercoach Kirsten Hoelgaard
    • Bidrag til rejsegarantifonden

    Fagligt indhold

    • Individuel afklaringssamtale med Kirsten før afrejse, hvor vi stiller skarp på dine udfordringer og ønsker
    • Rabat på individuelle samtaler og e-stimate personprofil.
      Samtalerne finder sted online før eller efter rejsen.

    Resortet

    • Indkvartering i dobbeltværelse.
      (NB! Tillæg for enkeltværelse fra kr. 900,- pr. dag).
    • Morgenmad
    • Aftensmåltid den første aften
    • Udendørs pool og solsenge
    • Terrasser omkring hotellet

    HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

    Transport

      • Flybillet t/r
      • Transfer til og fra lufthavn ved ankomst og afrejse.

    Forsikring

    • Rejseforsikring
    • Sygdomsafbestillingsforsikring

    Andet

    • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
    • Drikkevarer og drikkepenge
    • Aktiviteter udover program
    • Udgifter ifm uforudsete hændelser udenfor vores kontrol

    NB! Rejsen gennemføres ved min. 8 personer og skal bekræftes af Adventure Heart inden flybestilling.

    Det skal du være opmærksom på:

    Spanien har ophævet alle indrejserestriktioner for rejsende fra Danmark. Der kræves således hverken coronapas eller indrejseformular ved indrejse til Spanien.

    Det er den rejsendes eget ansvar at opfylde destinationslandets indrejsekrav og være i besiddelse af de nødvendige dokumenter.

    Vi anbefaler altid at holde sig løbende orienteret på:
    https://spanien.um.dk/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19

    Nye regler eller lempelser af eksisterende regler kan indføres med meget kort varsel. Du bør derfor holde dig løbende opdateret. Du bør altid følge lokale myndigheders anvisninger.

    *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
    Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

    close
    Scroll to Top