Næste afgang:

12. Sep 2024

Varighed:

5 dage

Aldersspænd:

25+

Programpris i kr. fra:

11.250
  • Luksus hacienda
  • Udsigt til havet og Palma by
  • Coaching & healing
  • Mini grupper
  • Selvudvikling

5 dages Soul Alignment retreat på Mallorca

– med coach og healer Katja

Glæd dig til en lille uge, hvor disse smukke omgivelser og rolig atmosfære skaber unikke rammer for et retreat med fokus på personlig udvikling. Vi skal inspireres på alle måder og i gennem mange forskellige værktøjer for at finde nye steder i os selv. Her er alt, hvad man behøver for at STORTRIVES og nyde det bedste livet har at byde på.  

Vi skal nyde et varieret coaching program med sessions morgen og eftermiddag midt i vild natur med udsigt til Palma, havet og Tramuntana bjergene – uanset om du befinder dig i dagligstuen, spisestuen, i en af de særligt indrettede loungeområder, på en liggestol, i saltvands-poolen eller på terrassen.

Vi bliver klogere på os selv og “fin tuner” endnu engang vores kreativitet og potentiale i en skøn balance mellem krop, sjæl og sind.

Om stedet

Gennemrenoveret luksus hacienda

En malerisk San Francisco bakker-lignende vej fører dig til den 15.000 m2 grund med vild natur, hvor den gamle gennem restaurerede boheme-chic hacienda ligger. På dette vidunderlige sted er der udsigt til Palma og havet uanset, hvor du befinder dig.

Her er en skøn dagligstue, spisestue, adskillige lounges og områder med liggestole til at nyde lidt Me-Time, fordybe sig i en bog eller blot sole sig ved saltvands-poolen og så er her den mest velbeliggende terrasse i forlængelse af stuen. Her er steder at samles både indenfor og udenfor eller for at slappe af i ensomhed. Stedet huser ligeledes hammam, jacuzzi og sauna.

Huset har kun plads til max. 10 deltagere og oftest er det mini-grupper med max. 5 deltagere. Her er gode muligheder for gå- og løbeture i det bakkede terræn i området omkring Hacienda’en og på grunden er der endvidere en Zen-have til stille tid og meditation.

Indretningen er enkelt, sparsom og moderne med et lækkert mix af Spanien og Norden og stemningen suppleres med et drys af Bali og sydeuropæisk luksusferie og det hele er omgivet af synet af Tramuntana bjergene.

Her er 300 dage solskin pr. år på denne Eco-Wellness Farm. What’s not to like 🙂

+-

Dag 1-5

Glæd dig 5 dage dedikeret til dig og dine dybt liggende ønsker omkring dit liv og så i skønne omgivelser. Programmet er alsidigt og der er plads til at høre individuelle ønsker fra holdet. Foruden undervisning vil I have tid til at være kulturelle og opleve området, til gå- og løbeture, solbadning og pool-tid og bare at være og nyde den smukke natur og den fredfyldte stemning.

Programmet tager forbehold for ændringer, og I taler om program første aften efter ankomst og beslutter detaljerne i fællesskab.

Et dagsprogram kan se ud som følgende:

Kl. 09.00-10.00 Morgenmad
Kl. 10.00-13.00 Coaching session
Kl. 13.15 – 14:30 Frokost
Kl. 14.30 – 18.15 Fritid til egne aktiviteter: Afslapning, sport, massage, solbadning, selvstudie til reflektion og journaling 
Kl. 18:30-20.00 Middag
Kl. 20.30-22.00 Aften session: Circles & Ceremonier, meditation m.v.
+-

Værktøjer

Coaching & healing sessions

En typisk session med Katja henter inspiration fra hendes forskellige stillinger i store virksomheder, hendes uddannelse i salg- & marketing, hendes baggrund i coaching både fagligt, praktisk og personligt samt andre værktøjer, som kropsbevidsthed og bevægelse, healinger og lyd terapi samt kreativ udfoldelse for at koble andre dele af hjernen til – og fra…

Morgen sessionen er ca. 3 timer og her er der fokus på coaching og gruppe aktiviteter og om aftenen er det mere de bløde værktøjer, som inddrages.

+-

Indkvartering

Indkvartering

Huset har 8 soveværelser med egne badeværelser. Indretningen er moderne i en lys enkelt og afslappet stil i indbydende i naturlige materialer af høj kvalitet.

Stedets spisestue og stue tilbyder masser af plads til at finde sig en frirum til nyde samtaler eller tid til reflektion og journaling. Terrassen tilbyder ligeledes det skønneste sted at nyde måltider og samtaler sammen. Udsigten er nærmest magisk og vi har den både fra huset, terrassen og poolen. I køkkenet bliver der tilberedt lækre vegetariske menuer.

Al linned, puder og håndklæder er til fri disposition.

+-

Aktiviteter

Aktiviteter

I løbet af retreatet får du masser af tid til at gøre noget, der kan få dig til at føle dig lykkeligere og mere energisk. Du kan nyde solen ved retreatets lækre pool og tage en svømmetur for at blive kølet ned. Du kan finde et dejligt sted, hvor du kan læse en bog eller du kan tage en meditativ tur i den smukke natur, der omgiver dig, eller endda udforske den dejlige ø.

Der er rig mulighed for at udforske øen, og du vil med garanti nyde naturen og alt hvad den byder på. Området byder på gå- eller vandreture, hvor du kan opleve Tramuntana bjergene eller du kan tage en cykeltur og cykle rundt i naturen eller ind til nærmeste by. Cykeludlejning kan evt. ske i den nærtliggende by, men det kan ikke garanteres.

Foruden at opleve den storslåede natur, kan du tage en en tur til andre steder på Mallorca.

+-

Blev længere

Egne ekstra dage på Mallorca

Det er en oplagt mulighed, at blive nogle ekstra dage, når du er på Mallorca.

Der er så mange overnatningsmuligheder, så det er bare om at finde ud af, hvor man helst vil være. Det kan være en dag i Palma på et af de dejlige hoteller og nyde de gode restauranter, forretninger og udendørsliv og havne med store krydstogtskibe eller overnatning langs kysterne for et par dages badeferie. It is up to you 😉

+-

Katja

Katja begyndte med at coaching tilbage i 2000. På det tidspunkt arbejdede hun  i en Salg- & marketing-afdeling i en amerikansk virksomhed, men fandt ud af at hun brænder for at coache først sine kolleger og siden andre folk.

Siden da har hun uddannet sig i mange andre teknikker, som hun nu anvender på sine coaching retreats. Det kan være redskaber som nye coachingteknikker, NLP, musikterapi, kunstterapi, mindfulness, kropsbevægelse i form af dans, åndedrætsteknikker og forskellige healinger, som Reiki og Keltic.

Katja har gjort sine personlige drømme til virkelighed og hendes største passion er at hjælpe andre med at udleve deres drømme.

Hun fortæller: ”Jeg er kreativ og intuitiv, empatisk og målrettet. Vi tager sammen ud på en ‘indre rejse’ for at hjælpe dig til at få mere ud af dit liv”

Jeg opfatter mig selv som Transformations-coach. Jeg coacher folk, som er interesserede i at lære noget om sig selv, bryde deres mønstre, lære at tænke anderledes, lære nye teknikker og og få tid til at reflektere for på denne måde at få det bedste ud af deres liv.

Og det gør vi, mens vi oplader i godt selskab i skønne omgivelser og nyder lidt wellness – og måske nogle spirituelle oplevelser.

Underliggende grundtema for alle retreats:

Vi tror på, at vi kun kan ’vinde’ i fællesskab:
Gennem deltagelse, hvor alle føler intentionen om at skabe resultater og lidt magi.

Vi tror derimod ikke på tabuer:
Vi glæder os til at dele, hvad end du har på hjerte, og vi ønsker, at skabe et trygt rum, hvor alle føler, at de trygt kan udtrykke sig.

Vi håber på, at alle kommer med et åbent sind og åbent hjerte og at der således skabes et rum af accept af hinanden for det vi er.
Herigennem ønsker vi at assistere deltagerne iat ændre mønstre, blive bevidste om sig selv og besvare vigtige spørgsmål for derigennem
at bringe harmoni, balance og helbrede for bedre at kunne leve fuldt ud.

Først når vi er frie kan vi virkelig forbinde os til den dybeste del af vores væsen og leve vores bedste liv.
Vi glæder os til at lære dig at kende.

Det vil også være muligt at booke en lukket gruppe i en nærmere aftalt periode og længde.

Det kan være et 1-dages retreat, et par dage eller længere.

Som noget nyt vil retreatet kunne foregå på en båd, hvis man har lyst til at være tættere på Palma og have egen indkvartering eller lign.

Kontakt os for at aftale nærmere !

5 dage

Ankomst

12. Sep 2024

Hjemrejse

16. Sep 2024

Kommentar

Mini gruppe - KUN for kvinder

Kr. 11.250

5 dage

Ankomst

03. Oct 2024

Hjemrejse

07. Oct 2024

Kommentar

Mini gruppe - KUN for kvinder

Kr. 11.250

Bestil nu

HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

Inkluderet i basispakke

  • Afhentning lufthavn, by eller station ved samlet gruppeankomst
  • Måltider i henhold til programmet
  • Login til egen profil
  • Råd og vejledning til, fly, forsikring, pakkeliste mm.
  • 24 timers vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden

Yoga resortet

  • Coaching i henhold til program
  • Indkvartering i enkeltværelse med eget bad og toilet
  • Sengelinned, puder og håndklæder
  • Måltider i henhold til programmet
  • Samtale og andre værktøjer
  • Gratis Wi-Fi

HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

Tranport

  • Flybillet
  • Transfer til og fra lufthavn udenfor gruppeankomst. Vi anbefaler samlet gruppeankomst

Forsikring

  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestilling

Andet

  • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
  • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chaffører mm.)
  • Ekskursioner og aktiviteter udover program
  • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
  • Rejsen gennemføres ved minimum ved 5 personer
  • NB! Rejsen skal bekræftes af Adventure Heart inden flybestilling.

*NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

close
Scroll to Top