Australien & New Zealand

Rejser til Oceanien Internationale Grupper
Intro Programmet Billeder Priser & Datoer Hvad er inkluderet? Facts om rejsen Kombinationsmuligheder

4 ugers adventure og backpacker rundrejse i Australien & New Zealand

Surfing, Fraser Islands, Whithsunday Islands, Regnskov, Gletcher, Maori kultur, Cathedral Cove, Sandboarding

Både i Australien og i New Zealand ligger seværdighederne som perler på en snor. Variationerne er utallige på den anden side af jorden. Oplev Australiens unikke dyreliv og se blandt andet kænguruer, koalaer, dingoer og papegøjer. Spring ud i et bungyjump eller prøv kræfter med snorkling, trekking eller surfing. Oplev den unikke natur, som byder på kridhvide strande, turkisblåt vand, koralrev, storslåede nationalparker og smukke fjorde. Mød lokalbefolkningen og deres fantastiske og helt egen kultur.

Dette er en international rejse, hvor du sammen med folk fra hele verden tager på rundtur i bus og ser alt det bedste af de to fantastiske lande.

Eventyret venter!

Oplevelser på rejsen

Udover dem du selv skaber...

Adventure
 • Snorkling
 • Surfing
 • Adventure i Queenstown
 • 4WD på Fraser Island
 • Trekking
 • Cykling
Kultur
 • Sydney
 • Eventyrbyen Cairns
 • Vinsmagning
 • Autentisk farmoplevelse
 • Christchurch
 • Tamaki Māori Village
Natur & Dyreliv
 • Vidunderlige strande
 • Sejltur i Whitsundays
 • Fox Glacier
 • Fantastisk natur ved Doubtful Sound
 • Koorana Crocodile farm
 • Whitehaven Beach
 • Tropiske øer
 • Nationalparker
 • Koalahospital
Mere Adventure?*
 • Dykning
 • Snorkling
 • Trekking
 • Skydiving
 • Sejlture
 • Rafting
 • Bungyjump
 • Helikoptertur til Fox Glacier
 • Great Barrier Reef

*Dette er vejledende. Endelig pris og betingelser vil blive oplyst på destinationen. Listen er ikke udtømmende, men et eksempel på aktiviteter, som kan tilkøbes.

Uge
1

Australien

Alice Spring, Aboriginals, Ayers Rock, Outback

Det Australske eventyr starter i midten af Australien i Alice Springs. Herfra tager I ud til Ayers Rock, en kæmpe rød sten, også kaldet Uluru. Her vil I om eftermiddagen få en guidet tur og slutte af med et glas bobler og BBQ til den smukke rødglødende solnedgang ned over Australiens outback.
Næste morgen vil I vågne til det vilde syn af en betagende solopgang. Denne dag er der rig mulighed for selv at bestemme, hvordan dagen skal tilbringes. Tag eventuelt på en flyvetur over klipperne, eller gå en tur rundt i outbacken, hvor I kan gå på opdagelse og måske se nogle af australiens kæmpe ørne svæve rundt på himlen. Senere på dagen vil der være mulighed for at deltage i malerundervisning på det aboriganske marked og få astrologi undervisning om den endeløse nattehimmel, som bare funkler mere i den Australske Outback!

Næste morgen skal I gøre jer klar til sjælsøgninger, når I kører ind i hjertet af det hellige Kata Tjuta (The Olgas) og går blandt de 36 røde sandstenskæmper gennem vindens dal. Efter en Dreamtime-arkæologi-lektion og en gåtur i Watarrka National Park slutter dagen af under stjernerne til bålhistorier og varme skum fiduser.
Vær opmærksom på at nat-temperaturen i vintermånederne (maj-september) kan falde til næsten 0 grader, så der kræves varmere tøj til natten.

Næste dag starter med en udflugt ud blandt de vestlige MacDonnell Ranges. Jeres stop omfatter den fredelige Simpsons Gap og den imponerende Standley Chasm. Efterfølgende går det tilbage til Alice Springs for at få en sen frokost og udforske byens centrum. Om eftermiddag skal I på en tur ud til de lokale aboriginale kunstgallerier, og udforske Dessert Park Gardens. Det vil være muligt at tage på en eftermiddags tur ud at se kænguruer, der springer omkring mens solen går ned (egen betaling).

Uge
2

Australien

Cairns, Greet Barrier Reef, Adrenalin, Magnetic Island, The Whitsundays, adventure,

Næste dag flyver I fra det røde centrum og tørre klima i Alice Springs ud til Cairns tropiske omgivelser. I Cairns vil der være rig mulighed for at få adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen. Her kan I nemlig tage på riverrafting eller prøve grænser af med et nervepirrende bungee jump. Du kan også tage på snorkel- eller dykkertur ud til det verdenskendte koralrev Great Barrier Reef. I kan være heldige at møde havskildpadder, hajer og Nemo.
Efter nogle oplevelsesrige og adrenalin fyldte dage kan I afslutte dagen med manér med en tur i byen

Nu går turen mod Magnetic Island. Når I ankommer venter der frokost. Her vil der være mulighed for at slappe af på de smukke paradisstrande, lave vandsport, eller gå en tur og se om du kan spotte en vild koala sidde og sove højt oppe i træerne. I vil også besøge en Wildlife park, hvor I vil se nogle af Australiens fascinerende dyr, heriblandt slanger, fugle og små, søde koala bjørne.

Næste dag er tiden kommet til, at I skal opleve en af Australiens mange paradisstrande, nemlig den på den smukke Whitsunday Island. Du skal være i paradisomgivelserne de næste par dage, hvor I skal på tur i nationalparken og se de mest uimodståelige udsigtspunkter. I skal desuden en tur til Whitehaven Beach, hvor I kan tage en snorkeltur og udforske de fascinerende koraller. Efter en nat til søs og mættet af alle de smukke naturoplevelser, går turen tilbage til Airlie Beach, hvor I kan nyde nattelivet og spise en god middag.

Nu går eventyret til Myella Farm. Her skal I bo på en rigtig australsk farm de næste to overnatninger. Der vil være mulighed for at opleve farmen på en guidet tur på heste ryg. I kan også gå en tur rundt på farmen for at finde det helt rigtige spot til at nyde aftensmaden, mens I ser solen gå ned.

Uge
3

Australien & New Zealand

Fraser Island, Brisbane, Koalaer, Surfers Paradise, Byron Bay

Den sidste uge i Australien starter ud på bedste vis. Nu skal I nemlig videre til verdens største sand-ø, Fraser Island, hvor eventyret fortsætter. Efter en kort færgetur er du på den meget anderledes sand-ø, som blandt andet er kendt for sine vilde hunde, dingoen. En guidet tur i en sandtruck vil sørge for, at I får udforsket og oplevet denne unikke ø på helt perfekt vis. Nyd de uendelige gyldne strande og tag en dukkert i krystalklart vand i øens ferskvandssøer, som ligger helt hemmeligt gemt væk inde midt på øen. Glem ikke at besøge den krystalklare sø Lake McKenzie!

Fra Fraser Island går turen mod Brisbane. Her vil I besøge en nationalpark fyldt med koalaer. I vil have tid på egen hånd til at udforske parken og byen. Nu går turen langs guldkysten mod Byron Bay. På vejen vil I gøre stop ved Surfers Paradise, hvor I vil se de smukke strande, og måske tage en surf undervisning eller nyde en kold drink på stranden.
I vil ankomme til Byron Bay næste dag. Byen er kendt for sin kærlighed til surfing, hippier og alternativ kunst, og den byder på mange ting, som surfing, strand og vandreture til et fyrtårn. Fyrtårnet er Australiens mest østlige punkt på fastlandet, og hvis du er heldig, kan du spotte hvaler, der svømmer ud for kysten. Besøg også det hyggelige cafeliv. Her har I en dag på egen hånd, hvor I for eksempel kan øve jer i at surfe, leje en SUP eller få adrenalinen til at pumpe ved skydiving.

Næste stop er Coffs Harbour, hvor I gør stop for at se den store banan statue og tage nogle sjove billeder, tage et smut på stranden for at holde de høje temperature nede eller måske tage endnu en surf undervisning inden I når til storbyen Sydney.
Sidste stop i Australien er Sydney. Her vil I se operaen, Harbour Bridge og opleve den smukke by. I vil få tid på egen hånd til at gå på opdagelse. Tag eventuelt forbi Luna Park, gå på cafe eller tag en båd ud for at se operaen og Habour Bridge fra havnesiden.
I vil nu sige farvel til jeres gruppe, for at tage videre til New Zealand, hvor nye oplevelser venter den næste uge.

Uge
4

New Zealand - Sydøen

Christchurch. Franz Josef gletsjer, Queenstown og Fiordland National Park

Eventyret I New Zealand starter i Christchurch på New Zealands sydø, som byder på nogle af de mest fantastiske og smukkeste naturoplevelser. Her vil I have et velkomstmøde og mulighed for at gå på opdagelse på byens mange hyggelige cafeer og restauranter, inden turen går til Fox Glacier. På vejen vil I gøre et pit stop ved den fantastiske Lake Matheson for at se New Zealands to højeste Bjergtoppe reflektere sig i den spejlblanke sø.

I Fox Glacier kan I vælge at tage en tur til den berømte glaicer. Efter en forfriskende gåtur vil I tage videre til Queenstown. Nu er det tid til at få adrenalin i blodet. I skal nemlig til New Zealands ultimative adventureby, Queenstown. Udforsk og oplev den utrolig hyggelige by, hvor I sammen kan tage på gode restauranter, gå i byen, eller eventuelt tage en tur op med gondolen og opleve Queenstown fra højderne, mens I nyder en drink. Byen, som er fuld af liv, har utroligt mange adventuremuligheder; bungee jumping, zip-line ture, kanoturer, jetboat ture, skiing, skydiving og trekkingture med fantastisk udsigt m.m (Egen regning). Du kan også slappe af og nyde byens smukke naturomgivelser.

Næste stop går til Fiordland National Park, som er en af New Zealands smukkeste lokationer med sine betagende isskårne fjorde, dale, søer og kæmpe bjerglandskaber. I skal her stige ombord på en båd, som sejler jer gennem fjorden, og I vil føle jer som det mindste menneske i verden, når I er placeret i disse overdådige omgivelser. Spot sælerne, pingviner og delfiner.

Tilbage i Queenstown skal I på en scenisk cykeltur. I kan også tage en tur forbi den facinerende 80 meter lange hængebro, der med sikkerhed vil få adrenalinen til at pumpe.
Sidste dag vil tage jer forbi en New Zealandsk farm, hvor I vil høre om livet på landet og få en god snak med de lokale.
I vil slutte jeres rejse i Christchurch, hvor I vil sige farvel til jeres gruppe, inden rejsen går videre eller tilbage mod Danmark.

Dette er et internationalt program for deltagere fra hele verden. Det betyder, at du muligvis vil skulle flyve fra Danmark til destinationen på egen hånd og først møde de øvrige deltagere derude.

*NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer.
Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

November 2019
Rejser til Oceanien

Australien & New Zealand

4 Uger

20 dage Australien & 7 dage New Zealand

Ankomst

03. Nov 2019

Hjemrejse

11. Dec 2019

Kommentar

International gruppe

35.850 kr
Bestil nu

Hvad er inkluderet i rejsen?

Altid inkluderet i prisen
 • Indkvartering
 • Måltider i henhold til programmet
 • Engelsktalende guide
 • Al transport under programmet (båd, bus, jeep, bil, minivans, tuk-tuks etc.)
 • Afrejsemøde for gruppen (Skype)
 • Råd og vejledning med visum, fly, forsikring, pakkeliste mm.
 • 24 timer vagttelefon
 • Bidrag til rejsegarantifonden
 • Login til egen profil
Inkluderet i Australien
 • Måltider i henhold til programmet
 • Brief Walk med guide i Sydney
 • Vin smagning i Hunter Valley
 • Guided trekking tur
 • 4WD tur
 • Rainforest walk
 • Sejltur i the Whitsundays
 • Udflugt til Whithaven Beach
 • Udflugt til Fraser Island
 • Skildpadde-spotting
 • Aboriginal tur
 • Togtur
 • Færgetur
 • Babinda Boulders
 • Millaa Millaa Falls
Inkluderet New Zealand
 • Måltider i henhold til programmet
 • Togtur
 • Færge fra Wellington til Abel Tasman
 • Vand taxi til overnatning på flydende båd hostel
 • gåtur fra Anchorage til Marahau
 • Besøg sæl koloni
 • Pancake Rocks trek
 • 2 times guided bush walk i Fiordland National Park.
 • scenisk bådtur i Milford Sound
 • Cykeltur Otago Rail Trail

Hvad er IKKE inkluderet i rejsen?

Transport
 • Flybillet t/r fra kr. 14.000,-
 • Transport mellem Australien & New Zealand
 • Transfer i mellem destinationerne & øerne
 • Transfer til/fra lufthavnene
 • Evt. lokale lufthavns afgifter
 • Ved eget flyarrangement kr. 750,- i gebyr
Forsikring
 • Rejseforsikring ca. kr. 960,- for 4 uger
 • Sygdomsafbestillingsforsikring kr. 695,-
Visum & Vaccinationer
 • Visum til Australien kr. 250,-
 • Vaccinationer fra ca. kr. 1.800,-
Andet
 • Logi i Sydney udenfor program + frie dage ca. 5 nætter til € 25-30,- pr. nat
 • Måltider udover program ca. AU$ 20-30,- pr. måltid
 • Drikkevarer, snacks og personlige fornødenheder
 • Drikkepenge efter lokal skik
 • Tilvalg af adventureaktiviteter
 • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol

Vil du have mere adventure?

Australien
 • Skydive AU$ 299,- + AU$ 30,- onsite fee
 • Kayaking AU$ 69,-
 • Hot Air Balooning AU$ 205,- + AU$ 30,- onsite fee
 • Hvalsafari AU$ 95,-
 • Scenic Flight Uluru AU$ 150,-
 • Great Barrier Reef Day Tour AU$ 149,-
 • Bungy Jump AU$ 169,-
 • Minjin Swing AU$ 129,-
 • River rafting AU$ 130-219,-
 • Go Jungle Surfing Dau Tour AU$ 239,-
 • Horse Riding AU$ 75,-
 • Dolphin Kayak Tour AU$ 70,-
 • Surf Lessons from AU$ 60,-
New Zealand
 • Paragliding NZ$ 189,-
 • Bungy Jump NZ$ 195,-
 • Scenic flight ved Fox Glacier NZ$ 195-390,-
 • Flying Fox Heli Hike Fox Glacier NZ$ 384,-
 • Shotover Jet NZ$ 135,-
 • Shotover Canyon Swing NZ$ 205,-
 • Skydive from NZ$ 299,-
 • Horse Trek from NZ$ 165,-
 • Wilderness Jet Safari NZ$ 299,-
Australien

Australien er verdens mindste kontinent og verdens største ø. Der bor kun omkring 20 millioner indbyggere sammenlignet med Europas over 741 millioner. Det midterste af Australien er næsten ubeboet, da alle har søgt mod kysterne og de store byer. De fleste australiere er af britisk afstamning, men der er ligeledes efterkommere af andre europæere og asiater. Derudover er der omkring en halv million aboriginere, som er Australiens urbefolkning.
Australien er et af de mest kontrastfyldte lande. Der er tørre ørkener og frodige regnskove, og landet er geologisk og kulturelt ældgammelt, men har kun 200 år på bagen som nation. I 1770 gik den britiske kaptajn James Cook i land i Australien og tog landet i besiddelse for Storbritannien. Derefter begyndte Australiens tid som straffekoloni for briterne, hvilket fortsatte til 1868, hvorefter den store indvandring og nationens fødsels begyndte.

Australien er desuden indehaver af en fornem verdensrekord. Det er den tidligere premierminister, Bob Hawke, der i 1954 blev optaget i Guinness-rekordbog, da han fik verdensrekorden for hurtigste indtag af øl.

New Zealand

New Zealand er 270.000 km² stort, og der bor omkring 4,7 millioner i landet. Omkring 80% af befolkning er af europæisk afstamning, hvor maorierne, New Zealands urbefolkning, er den næstestørste etniske gruppe på 15%.
Maorierne ankom til New Zealand i det 9. århundrede fra Polynesien, og de udviklede en enestående kultur og forskellige håndværk efter ankomsten til landet. I 1642 ankom hollænderen Abel Tasman, men maorierne jog ham væk, inden han satte en fod på jorden. Han nåede dog at navngive landet efter en hollandsk provins (Zeeland). Først i 1769, da James Cook kom forbi, lykkedes det en europærer at åbne dørene for den efterfølgende kolonisering af landet. De første europæere, der bosatte sig i New Zealand, var hvalfangere, sømænd, handelsfolk, desertører fra flåden og nogle enkelte undvegne straffefanger fra Australien.
New Zealand er kendt for sin enormt smukke natur, sine kæmpe gletsjere, søer, regnskove og enestående kultur.

Beliggenhed

Australien ligger på den sydlige halvkugle nordvest for New Zealand og syd for Indonesien. Landet er en del af Oceanien. Navnet Australien stammer fra det latinske udtryk ’terra incognita australis, hvilket betyder ’ukendt sydligt land’, som Australien var for mange år siden.

New Zealand er beliggende i Stillehavet sydøst fra Australien. New Zealand består af to store øer, kaldet Nordøen og Sydøen. Landet er opkaldt efter den hollandske provins Zeeland, men New Zealands oprindelige navn er ’Aotearoa’. ’Aotearoa’ er et maorikansk navn og betyder ’Den lange hvide skys land’. Dette navn blev givet, da polynesierne så en lang, hvid sky i horisonten ved New Zealand, da de nærmede sig.

Visum

Australien:
Der er visumpligt i Australien. For et turistvisum, der er gyldigt i 90 dage, skal man ansøge online på https://auvisa.org. Visummet er gratis.

New Zealand:
Fra d. 1. oktober 2019 skal alle rejsende til New Zealand fra 60 visa waiver-lande (herunder alle medlemslande i EU, Norge, Schweiz, Israel og Malaysia) være i besiddelse af en elektronisk rejsetilladelse kaldet NZeTA (New Zealand Electronic Travel Authority). Man skal betale for selverejsetilladelsen samt gebyr i alt ca. NZD 50.

Rejsende, som efter den 1. oktober 2019 forsøger at rejse til New Zealand uden NZeTA, vil blive nægtet ombordstigning på flyet.
Det bliver muligt at købe NZeTA fra d. 1. juli 2019, og rejsetilladelsen kommer til at koste mellem NZD9-12, afhængigt af, om man køber den gennem en app eller via en website. App.'en er ikke tilgængelig p.t. og myndighederne forventer, at dette først bliver muligt ultimo 2019.

Gebyret bliver opkrævet samtidig med det gebyr på NZD35, som de new zealandske myndigheder indfører pr. 1. juli 2019. Dette gebyr kaldes International Visitor Conservation and Tourism Levy (IVL).
Både NZeTA og IVL gælder for flere indrejser i landet i op til to år. Læs mere om NZeTA på de new zealandske myndigheders hjemmeside her: https://www.immigration.govt.nz/new-zealand-visas . Informationen findes ikke på dansk.

Husk, at passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemrejse.

Vaccinationer

En vejledning kan findes på SSI. Kontakt din egen læge og få en konsultation. Du kan også læse mere under vores FAQ.

Sikkerhed undervejs

Vi følger altid vejledningen fra Udenrigsministeriet (www.um.dk). Efterlad ikke gruppen, og pas altid på dine ejendele undervejs.

Indkvartering

På denne tur vil der være forskellige typer af indkvartering, hvilket kan inkludere hoteller, hostels, moteller, hytter, en overnatning på en båd og en traditionel maori marae.

Klima

Det er svært at kategorisere Australiens klima, da det er så varieret. I nord er klimaet tropisk, og der findes regnskove og græsområder. Nordaustralien ligger tæt på ækvator og har derfor altid sommervejr. Til gengæld er der voldsomme regnskyl i regnsæsonen i december-april. Det centrale Australien har et subtropisk klima, og denne del af landet er dækket af ørken eller savanneområder. I syd er klimaet tempereret, hvilket betyder en varm sommer i december-april og en kold vinter i maj-november.

New Zealand har forår i september-november, sommer i december-februar, efterår i marts-maj og vinter i juni-august. New Zealand ligger tættere på ækvator end Danmark gør, hvilket giver nogle varme sommermåneder, hvor man skal passe på i solen, da der er hul i ozonlaget lige over landet. Selvom New Zealand ligger tættere på ækvator, er der meget koldt i vintermånederne, og der kan forekomme voldsomme snestorme. Dette skyldes New Zealands tætte placering på Antarktis.

Mad

Den australske madkultur er et miks af mange forskellige kulturer, heriblandt engelsk, kinesisk, græsk og italiensk, da det australske køkken er præget af indvandrere fra hele verden. De mange forskellige folkeslag har herefter tilpasset deres egne traditionelle opskrifter fra hjemlandet med de nye ingredienser og produkter, som Australien kan byde på. Det er derfor muligt at vælge kængurukød på en kinesisk restaurant. Derudover er Australien rigt på skaldyr og oksekød fra fritgående kødkvæg. En australsk klassiker, som man enten hader eller elsker, er vegemite. Vegemite er fremstillet af maltekstrakt, gærekstrakt og salt, og det ligner lidt mørk Nutella, og det skal smøres på sandwichbrød.

Også i New Zealand er de glade for vegemite, som er kiwiernes yndlings pålæg. Nationalretten er lam i mintsauce, og nationaldesserten er Pavlova – marengs omkranset af sød frugt – opkaldt efter en berømt danser, som gæstede New Zealand i 1920. Af delikatesser kan nævnes whitebait, en masse gennemsigtige småfisk stegt i friture, paua, kød fra en snegl, kumara, maoriernes søde kartofler, hangi, kød tilberedt i en underjordisk ovn – og kiwier selvfølgelig.

Valuta

Australien: 1 DKK = ca. 0,19 AUD (australske dollar)
New Zealand: 1 DKK = ca. 0,20 NZD (newzealandske dollar)

Kreditkort kan bruges både som betaling og til at hæve kontanter over det hele.

(Dette er en ca. pris, tjek venligst på www.xe.com for nuværende kurs)

Tidsforskel

Australien:
Sydney, dansk tid + 10 timer.
Brisbane, dansk tid + 9 timer (dansk vintertid, australsk sommertid)

New Zealand:
Dansk tid + 12 timer (Dansk vintertid, newzealandsk sommertid)
Dansk tid + 10 timer (Dansk sommertid, newzealandsk vintertid)

El

Det er altid en god ide at medbringe en international adapter. Se guiden forneden med de internationale stik.
https://www.travelproducts.com/electricity_guide.htm

Internet

Der er internetadgang på de fleste hoteller, og der findes masser af internetcaféer i byerne.

Sprog

Der er ikke noget officielt sprog i Australien, men uofficielt er engelsk hovedsproget, da det for ca. 80% af befolkningen er det eneste sprog. Andre sprog er kinesisk, italiensk og græsk.

I New Zealand er engelsk og maori de officielle sprog, men engelsk er det mest anvendte.

Religion

Australien har ingen statsreligion, men størstedelen af befolkningen (65%) betegner sig selv som kristne.

Kristendommen er ligeledes den største religion i New Zealand, dog har mere end 25 % af befolkningen ikke nogen religiøs tilknytning.

Pakkeliste

Efter oprettelse af din rejseprofil, vil en pakkeliste samt andre nødvendige dokumenter være tilgængelig.

Står du og mangler udstyr til din rejse kan du få 10% rabat ved at klikke her: Backpackerlife, og indtaste koden oplyst efter booking af rejsen

Work & Travel

Vil du forlænge dit ophold i Australien efter du har været på en rundrejse? Så har du muligheden for at tjene penge ved at arbejde, mens du nyder livet i Aussie-land!

Kombinationen ”Work & Travel” giver dig mulighed for at rejse og opleve det bedste af Australien, samtidig med at du tjener penge i 6 måneder.
Ønsker du at udvikle dine kompetencer, eller prøve kræfter med hotel- eller restaurationsbranchen har du nu muligheden for dette, samtidig med at du får international erfaring og øger dine sproglige færdigheder.

Du kan vælge mellem at bo og arbejde i en af Australiens tre mest eftertragtede storbyer: Melbourne, Sydney eller Perth, eller du kan tage ud i outbacken og opleve det barske Australien.

Du har forskellige valgmuligheder mht til destinationer og arbejdsinteresse. Om arbejdet kræver speciel erhvervserfaring vil have betydning for, hvilke jobs du kan få, og dermed også hvilken løn du får.

 

Facts:

Bolig: Sammen med andre unge

Visum: Working Holiday. Skal ansøges inden for 12mdr. før afrejse. pris AUD 440.

Vil du vide mere om Work & Travel og priser må du endelige ringe herind.

Highlights

 • Fraser Island
 • Fox Glacier
 • Sejltur på the Whitsundays
 • Fiordland National Park
 • Arthurs Pass
 • ... og meget mere
Se flere

Se program

Ring til os

TLF. 45 76 18 00