• YOGA &  SPA
 • Wellness
 • Bali eventyr
 • Templer
 • Paradisstrande
 • Skønne Resorts
 • Dykning og snorkling

11 dages yoga, wellness og eventyr på Bali

– med Arenze Fischer

Yoga, spa, wellness, paradisstrande, dykning, templer, kultur & risterrasser
11 dages yoga, wellness og eventyr på Bali. En eventyrlig yoga rejse til vidunderlige Bali med ophold på skønne resorts. Først på nordøstkysten af Bali, hvor I sammen med jeres yogalærer og gruppe har hele resortet til rådighed og kan dyrke yoga. Resortet er dansk ejet og har dykning som specialitet. Der er en enestående mulighed for at tage nogle dyk og nyde synet af de smukke fisk og koraller på en snorkel- eller dykkertur.

Efter 6 fantastiske dage med yoga og skønne Bali fornøjelser går turen til den livlige og charmerende kulturby Ubud. En smeltedigel af oplevelser og stor kontrast til det stille resort. I Ubud skal I bo på et andet dejligt resort udenfor centrum med SPA og wellness. Der er mulighed for yoga hver morgen, så I kan holde træningen ved lige. Få en helt ny oplevelse med at dyrke yoga med en lokal yoga lærer og hotellets andre internationale gæster. Jeres yogalærer vil afslutte dagen med restorative yoga og meditation. Efter 3 dejlige dage, hvor I har nydt resortet og fornøjet jer med Ubuds mange tilbud, bl.a. massage, som findes overalt, kører I til strandparadiset Sanur. Her skal I tilbringe de sidste 2 dage før hjemrejsen. Her er der også yoga på resortet samt med jeres yogalærer.  Der er også mulighed for at opleve strandlivet, vandaktiviteter og hotelfornøjelser på programmet.

En rejse er for dig, der både vil fordybe dig i yoga, nyde SPA og wellness på resorts samtidig med, at du får oplevet lidt af vidunderskønne Bali. På denne skønne ø får du også lejlighed til at se eventyrtempler, opleve gammel historie, religion, det smukke syn af de mange risterrasser og ikke mindst opleve den fascinerende dejlige balinesiske kultur.

Rejsen er også egnet for par, selvom den ene ikke dyrker yoga.

                                      “Health is a state of complete harmony of the body, mind and spirit.
When one is free from physical disabilities and mental distractions, the gates of the soul open”
~ B.K.S. Iyengar 

Dag 1 - 6

BALI – KUBU

Yoga, meditation, dykning, templer, paradisstrande & betagende natur

Efter ankomsten til Denpasar kører vi direkte til ABWonderdive Resort 3+*, som ligger i byen Kubu, et lokalt fiskerområde, på nordøst kysten af Bali. Dette skønne nyåbnede resort ligger helt ned til strandkanten. Forestil dig at svømme i den 4x12m store infinity pool, hvor der er udsigt til Bali havet og Mt. Agung på en gang. Det siges, at der er en enorm energi lige netop på dette sted, da hav og bjerg mødes under et.

Resortet er ejet af danske Alice og Bjørn Askholm, som har boet og arbejdet i udlandet siden 1997. Deres erfaring i udlandet er som dykker instruktør, dykkercenter manager, som ejer af dykkercenter og B&B ejere, og det strækker sig fra Caribien via Maldiverne til Filippinerne. Siden 2017 har de været på Bali. Deres store erfaring samt, at de er fra Danmark, gør det nemt med kommunikationen, og de vil altid behjælpelige.

I skal bo i helt nybyggede ECO og miljøvenlige sten- og trævillaer, og resortet har en smuk kombination af balinesisk og skandinavisk design med vægt i det enkle og hyggelige look. Under hele opholdet hos Alice og Bjørn har I halvpension, morgenmad og middag incl. soft drinks. Alkohol er ekstra.

Forestil jer at stå op til en utrolig smuk solopgang og starte hver morgen med YOGA i disse vidunderlige omgivelser. Jeres yogalærer vil hver dag præsentere jer for en afvekslende yoga med asanas egnet til jer og dagen. Alle kan være med.

Efter yoga og morgenmad – eller senere på dagen – er der måske lyst til at vandre eller løbe en lille rundtur på 2-5 km, tage et dyk på husrevet lige ude foran resortet eller ganske simpelt nyde at dase på resortet og specielt i infinity poolen, eller få en dejlig balinesisk massage. Egne små oplevelsesture rundt i nærområdet er en stor fornøjelse.

Sent på dagen samles alle igen til yoga, mindfulness og meditation som jeres yogalærer nu skønner vil være det bedste på dette tidspunkt. Sundown yoga på dette vidunderlige sted ved havet vil være en af de mange dejlige minder, man tager med sig hjem.

Måske skal I lige i poolen igen og se solen gå ned bag bjergene Agung eller Batur. Om aftenen er der hygge på terrassen ved hytterne eller i den fælles restaurant med mulighed for forskellige spil i og omkring baren.

+-

YOGA

YOGA’en

Når I har tjekket ind, fået jeres værelser og stiftet bekendtskab med resortet, er der velkomst og introduktion til de kommende 6 dages program, og sen eftermiddag går vi i gang med den første yoga session på plateauet ved fiskedammen.

Arenze Fischer vil være din yogalærer på rejsen og siger følgende:

“I min undervisning lægger jeg vægt på at den enkelte deltager får mulighed for at mærke sin krop, snarere end, at stillingerne skal se “perfekte” ud. Jeg gør mig altid umage for at finde en variation, der kan passe til den enkelte, uanset tidligere erfaring med yoga og eventuelle skader.

Mit særkende som yogalærer er, at jeg ofte kombinerer historiefortælling, poesi og yoga.

På rejsen får du både mulighed for at dyrke den blide, langsomme Yin Yoga, styrkende Hatha Yoga og Flow, dybdeafspændingen Yoga Nidra, og meditation.”

Et dagsprogram på dette ophold kan se ud som følge:

Lørdag er ankomstdag, og efter check in på hotellet vil vi finde et tidspunkt at samles om yoga og aftenmeditation.

Søndag:
Kl. 7.30 – 9.00: Hatha Yoga
Kl. 11.00 – 13.00: Introduktion til yogafilosofi
Kl. 16.00 – 18.00:  Yin Yoga og Yoga Nidra

Mandag:
Kl. 7.30 – 9.00: Yin Yoga
Kl. 16.00 – 18.00: Hatha Flow og Yoga Nidra
Kl. 20.30 – 21.30: Meditation

Tirsdag:
Kl. 7.30 – 9.00: Hatha Yoga
Kl. 11.00 – 13.00: Introduktion til meditation (teori, hvad er meditation, hvordan virker det? Mantra, Yantra, mindfulness, osv.)
Kl. 16.00 – 18.00: Yin Yoga og Yoga Nidra

Onsdag:
Kl. 7.30 – 9.00: Yoga, Hatha Flow eller Yoga Nidra yoga, som vi aftaler
Eftermiddag: Kunne være en dag til sig selv på egen hånd. Det aftales nærmere.

Torsdag:
Kl. 7.30 – 9.00: Yoga
Kl. 17.00 – 18.30: Yin Yoga og Yoga Nidra
Kl. 20.30 – 21.30: Meditation

Fredag:
Kl.  7.30 – 9.00: Yoga

 

+-

Aktiviteter

EKSTRA AKTIVITETER

I og omkring resortet er der er mange muligheder for forskellige aktiviteter og udflugter. Foruden de mindre ture rundt omkring resortet, er der muligheder for skønne snorkle og dykkterture og opleve det vidunderlige liv under vandet. Er du certificeret så tag på en dykkertur til forskellige spændende tropiske koralrev, besøg det verdensberømte ”Liberty” vrag, hvor du kan snorkle og/eller dykke.

Der kan arrangeres et besøg hos en finsk yoga lærerinde og behandler, som bl.a. tilbyder forskellige detox-drikke og vand blessing behandling. I kan også¨få en sound healing eller lave egen chokolade for at nævne nogle af de muligheder, der er på resortet efter aftale.

Resortet tilbyder 2-3 timers ture til forskellige templer, vandfald eller Virgin beach, som ligger tæt på, alt efter aftale. De skriver som følger:

Vandfald
Less vandfald, er kun ½ times kørsel fra resort. Når du kommer til parkerings pladsen købes der billetter, og derfra er der ca. ½ times gang gennem regnskoven op til vand faldet. På vejen skal du krydse en lille flod et par gange samtidig med I har en fantastisk oplevelse af regnskoven på nordøst Bali. Afhængig af sæsonen vil der evt. være mulighed for at se kløver, cashewnød træer, kakao planter samt forskellige frugter, planter og blomster. Ved Less vandfaldet er der en lille pool, som man kan bade i. Vandfaldet er ca. 30m højt, så vær parat til en god skylle. Alt i alt en fantastisk jungle feeling.

Ujang Water Palace
Er placeret ved vandet i Amlapura ca. 1 times kørsel fra resortet. En god kombination hvis man tager til Tirta Ganga også. Dette område er endnu større med en fantastik have anlagt rundt om de 4 store bassiner. I midten er der et hus, som den gamle konge fra Amlapura lod bygge. I Amlapura centrum er der et lille museum også fra kongens tid, som er et besøg værd. Dette smukke vandpalads har forskellige flotte udsigter bl.a. til bjergene og til øen Lombok på en klar dag.

Lokale Templer
I Kubu er der et af flere bytempler, et ligger helt ned til havet og er kun 15 -20 min gang fra vores resort, et tempel som ofte bliver brugt, og der er derfor store chancer for, at man kan overvære en ceremoni. I Tulamben er der et tempel, som ligger lidt op ad bjerget, hvor vi gerne tager hen for at nyde den flotte udsigt samt det flotte solnedgangslys på Mt. Agung.

Trekkingstur på Batur bjerget.
Mt. Batur bjerget ligger ved siden af Mt. Agung. Denne lille vulkan søster er ikke aktiv og derfor er det muligt at lave forskellige vandre ture på eller op til toppen af bjerget. Det kan gøres tidligt om morgen for at komme op og se den flotte sol opgang. Ellers tilbyder vi forskellige 2-4 timers vandre ture som normale dags ture. Det også muligt at bestige Mt. Batur, i tilfælde skal man medbring gode vandre sko, vi skal have god tid og man skal have god kondition. Mt. Batur bjerget tilbyder forskellige vandrer ture med fantastiske udsigts punkter undervejs uanset hvilke ture man tager.

Alt i alt et lidt anderledes og spændende ophold venter hos Alice og Bjørn.

+-

Dag 6-10

UBUD

Ubuds seværdigheder, luksusresort, yoga, wellness, rismarker og …

DAG 7 – KULTURBYEN UBUD og BLUE KARMA NESTLING 4*
Så skal vi videre på eventyr til den sprudlende og herlige kulturby Ubud, som også er kendt fra filmen ”Bed, spis og elsk” med Julia Roberts. Vi kører gennem det smukke balinesiske landskab og gør et par stop på vejen og ser Lempuyan templet samt laver et stop ved vandpaladset Tirtaganga før vi kører videre til Ubud.

I Ubud skal I bo på det skønne BLUE KARMA NESTLING RESORT 4* i rismarkerne udenfor byen, og ingen kan udtrykke beliggenheden bedre end resortet selv:
.
”Skjult i bjergskråningen på et sted, hvor himmel og jord lykkeligt mødes, ligger Blue Karma Nestling Escape. De smukke bungalows er omhyggeligt lavet af javansk træ, hvilket gør dit ophold etnisk og luksuriøst i ægte Blue Karma-stil. Hver suite er individuel og alligevel så charmerende som den næste. Med udsigt over den tropiske jungle, uendelige rismarker og vores fantastiske infinity-pool ; dit ophold hos os vil være som intet andet.”

Og om deres SPA siger de:
Flying Bamboo Spa er vores holistiske wellness-center, der ligger dybt bag jungletæppet ved Blue Karma Nestling. Wellness er en integreret del af Blue Karma-kulturen; det er vores livsstil. Vi tror på, at vække dine naturlige kræfter i transformation gennem vores holistiske terapier og gamle helbredelsesteknikker

Den smukke yoga shala ligger i centrum af det skønne resort, og de udtrykker stemningen således:
“Disappear beneath the tall thatched roof surrounded by lush jungle and get lost to the gentle sound of natural running streams.

I kan benytte jer af Resortets fine tilbud som følger:
* 1 times morgen Yoga
* Eftermiddagste med kage i tidsrummet 15.00 – 17.00 i Botanist restauranten
* Dejlig trekkingtur kl. 7.15 om morgenen gennem rismarker og jungle til Ubud kl. 9.45
* En “Boreh” klasse. Boreh er en behandling med en slags pasta af olie og urter. Hver mandag, onsdag og fredag kl. 13.30. Skal reserveres i forvejen
* Hver tirsdag, torsdag og lørdag kl. 13.30 er der “Jamu” klasse, hvor man laver og smager en healende drik. Skal reserveres i forvejen
* Community dans
* Shuttle service til Ubud hveranden time fra kl. 10.00 – 22.00

….og der skal nok blive plads til en ekstra yogatime for at fortsætte den gode yoga-uge

DAG 8 – MORGEN YOGA
Morgenmad på hotellet
En dag helt til rådighed for at udforske Ubud. Der er nok at se og opleve, og der er massage overalt.

YOGA på hotellet efter aftale
Middag eget arrangement

+-

Aktiviteter

UBUD

EKSTRA AKTIVITETER

Er der tid og lyst arrangerer resortet nogle herlige udflugter, som f.eks.

CYKELTUR PÅ EL-CYKEL & YOGA (7 TIMER)
Kl. 8.00 Afhentning på hotellet og kørsel til startstedet.

Den 2-timer lange cykeltur på el-cykel starter fra Batukaru templet (som ikke skal besøges) og går gennem det vidunderlige landskab til Jatiluwih og den smukke bymidte anført af en erfaren lokale guide, som meget gerne deler ud af sin viden om dette utrolige UNESCO World Heritage sted. På de nemme el-cykler kommer vi igennem tæt jungle, gigantiske bambus skove, lokale landsbyer, rismarker, plantager og store dale. Jatiluwih består af mere end 300 hektarer af fabelagtig natur, risterrasser og frodig tropisk vegetation.

Efter cykelturen bydes på et lækkert autentisk indonesisk måltid på “Green café” midt i Jatiluwih omgivet af rismarker. Alle ingredienser er lokale og organiske. Efter dette dejlige måltid og lidt afslapning i disse skønne omgivelser bringer chaufføren jer tilbage til hotellet.

Se pris under “Hvad er ikke inkluderet” . Det er billigst at booke hjemmefra.

+-

Dag 11

DAG 11
Morgenmad på hotellet
Kl. 12 – Check out og transfer til lufthavnen for hjemrejse til Danmark.

+-

Arenze Fischer

Jeg har dyrket yoga siden 94 og undervist siden 2002. Oprindelig begyndte jeg til yoga i håb om at det kunne hjælpe på astma. Jeg blev hurtigt meget begejstret for både den fysiske og mentale del af yogapraksis, og allerede i 95 var jeg på tre måneders retreat i en skov i Sverige. Yogaen har været min faste følgesvend lige siden, og siden 2002 har jeg undervist, de første år i Irland og siden 2005 hjemme i Danmark.

Min første yogauddannelse var en to-årig uddannelse i Hatha Yoga og meditation, som jeg tog i Irland. Efterfølgende har jeg suppleret med to forskellige uddannelser i Yin Yoga, restorativ yoga og Birgitte Gorm Hansens uddannelse i Open Flow Vinyasa, samt specialer i gravidyoga, efterfødselsyoga og børneyoga.

Jeg underviser i København og omegn, på festivaler rundt om i Europa og er med til at uddanne børneyogalærere på Det Lille Yogahus.

Ved siden af yoga’en er jeg cand.scient. i antropologi og historiefortæller, så der kan komme et par myter undervejs.

  HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

  Inkluderet i basispakke

  • Afhentning i lufthavnen ved samlet gruppeankomst
  • Indkvartering i dobbeltværelse. Rabat ved 3 i samme villa.
  • Måltider i henhold til programmet
  • Engelsktalende guide fra Ubud og til hjemrejse
  • Transport under rejsen
  • Entrébilletter og donationer
  • Excursioner med bil og guide som anført
  • Login til egen profil
  • Råd og vejledning til visum, fly, forsikring, pakkeliste mm.
  • 24 timers vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  YOGA resort Kubu

  • Hver Junior villa og DLX værelser har et stort åbent badeværelse. I kan blive indlogeret i 2 forskellige størrelser: Junior villaen på 88m2 med havudsigt og plads til 3-4 personer, som deler et stort rum, hvor alle har egen seng. eller i det mindre men spændende indrettede DLX værelse, der har udsigt til haven. Hver er på 55m2 og god for 2 til 3 personer, hvor der er hems til den 3. person. Alle har hver sin seng
  • Halvpension: morgenmad og aftensmad
  • Yoga morgen og eftermiddag i. h. til program og aftale med yogalærer

  Ubud - Blue Karma Nestling

  • Morgenmad
  • Andre måltider eget arrangement og i h.t. program
  • Eftermiddagste og kage mellem kl. 15-17
  • 1 Morgenyoga time
  • Morgen spadseretur kl. 7.15 og trek til Ubud gennem rismarker og jungle
  • En “Boreh” klasse. Boreh er en behandling med en slags pasta af olie og urter. Hver mandag, onsdag og fredag kl. 13.30. Skal reserveres i forvejen.
  • Hver tirsdag, torsdag og lørdag kl. 13.30 er der “Jamu” klasse, hvor man laver og smager en healende drik. Skal reserveres i forvejen.
  • Community dans
  • Shuttle service til Ubud hveranden time fra kl. 10.00 – 22.00

  HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

  Transport

  • Flybillet ca. kr. 4.000 – 6.000. Vi sørger gerne for dette, så gruppen kan følges ad
  • Transport udenfor gruppeankomst
  • Rejsen gennemføres ved min. 8 deltagere. Køb først flybillet efter bekræftelse fra Adventure Heart på, at rejsen gennemføres.

  Forsikring

  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestilling kan tegnes

  Visum og vaccinationer

  • Visum US$ 35
  • Vaccinationer

  Andet

  • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
  • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chaffører mm.)
  • Ekskursioner og aktiviteter udover program
  • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
  • Ekstra Yoga timer og behandlinger
  • Ekstra udflugter og aktiviteter på resortet
  • Udflugter i Ubud som f.eks.. Cykeltur kr. 650

  Hvad er inkluderet I rejsen?

  Bali blev først rigtigt udforsket efter den hinduiske påvirkning kom til øen i år 600. I 1284 blev øen overtaget af kongen Kertanagara af det østjavanesiske Singhasaririge. Efter hans død 8 år senere blev Bali selvstændig, indtil hollænderne kom og overtog øen i 1597-1906, og mange år efter af Japan i 2. verdenskrig.
  Bali er et populært turistmål. Øen udgør sammen med nogle få mindre naboøer, af hvilke Nusa Penida er den største, en af Indonesiens 34 provinser med 4.225.384 indbyggere. Hovedstaden er Denpasar med 834.881 (2012) indbyggere beliggende på den sydlige del af øen. Øen er hjemsted for hovedparten af Indonesiens hinduistiske mindretal.
  Bali har tre store vulkankomplekser, hvoraf Gunung Agung (Mount Agung) regnes for en af verdens farligste vulkaner.

  Øen Bali ligger i Sydøstasien og er en indonesisk vulkanø. Den ligger mellem Java øen (hvor hovedstaden Jakarta er) og Lombok. Bali er en meget livlig ø, med dans, kultur, farver og gamelan, som er traditionel musik på træ-instrumenter. Øen har været en berømt turistdestination siden 1920’erne.

  Man får visum i 30 dage ved indrejse til Bali det koster 25 US$. Forlængelse sker ved immigrationen mod et gebyr, hvis man ønsker at forlænge sin rejse. Husk, at passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter forventet hjemrejse.

  En vejledning kan findes på SSI. Kontakt din egen læge og få en konsultation. Du kan også læse mere under vores FAQ.

  Vi følger altid vejledningen fra Udenrigsministeriet (www.um.dk). Efterlad ikke gruppen, og pas altid på dine ejendele undervejs.

  Under rejsen skal man bo på hotel og på et yogacenter.

  På Bali ligger temperaturen mellem 25-33 C året rundt, med regnsæson fra november til januar og tør sæson fra maj til september.

  Indonesisk mad er komplekst med rigtig mange friske grøntsager, fisk, og kød. De spiser meget ris, såsom Nasi Goreng (stegte ris med kylling/oksekød og grøntsager), Mee Goreng (stegte nudler med kylling/oksekød og grøntsager) og satay (chicken sticks).

  Bali: 1 DKK = ca. 2000 IDR (Indonesian Rupiah)

  Den bedste rejsevaluta er USD eller Euro. Du kan betale med kreditkort på større hoteller, restauranter og butikker. Der kan hæves penge i ATM’s og banker. Det er en god idé at have rigeligt valuta på dig, hvis du rejser i mindre byer.

  (Dette er en ca. pris, tjek venligst på www.xe.com for nuværende kurs)

  Dansk tid +7 timer (vintertid)
  Dansktid + 6 timer (sommertid)

  Det er altid en god ide at medbringe en international adapter. På Bali bruger de 220V. Se guiden forneden med de internationale stik.
  https://www.travelproducts.com/electricity_guide.htm

  Internet findes på de fleste hoteller og hostels. Det er også muligt at komme på wifi på de fleste cafeer og restauranter i de store byer, alternativt kan man købe et lokalt som-kort ved ankomst.

  På Bali er det både balinesisk, som er deres eget lokale sprog samt indonesisk.

  I Malaysia og Indonesien er størstedelen af befolkningen muslimer, men på Bali er de fleste (84,5%) hinduistiske.

  Efter oprettelse af din rejseprofil, vil en pakkeliste samt andre nødvendige dokumenter være tilgængelig.

  Står du og mangler udstyr til din rejse kan du få 10% rabat ved at klikke her: Backpackerlife, og indtaste koden oplyst efter booking af rejsen

  *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

  close
  Scroll to Top