• YOGA & Mindfulness
  • Ashram
  • Taj Mahal
  • Ganges floden
  • Historiske steder
  • Indisk eventyr

14 dages eventyrlig yogarejse til Indien

Af alle steder er en yogarejse til Indien det ypperste

14 dages eventyrlig yogarejse til Indien. Har du altid drømt om at komme til Indien, så er denne eventyrlige yogarejse, hvor du samtidigt oplever en lille del af dette fantastiske land, det rigtige valg. Landet, hvor yogaen hører hjemme. Du vil på mange planer opleve kulturen i dette kæmpe land og dyrke yoga på det smukkeste sted – i Himalaya bjergene. Du vil få indsigt i den indiske yoga, som er lidt anderledes end den, vi dyrker i Danmark, og du vil opleve den specielle kultur og lære om yoga i landet, hvor det er blevet dyrket i flere tusinde år. Du vil blive undervist i yoga og meditation og dyrke yoga til udsigter, du kun kan drømme om!

Specialiteten for denne yogarejse er din helt specielle oplevelse i en lokal yoga ashram med indiske lærere og internationale deltagere. En helt anden yogaverden end den hjemme i Danmark.
Du får nye indtryk på alle fronter, prøvet den specielle indiske form for yoga og mødt mange yoga elskere fra hele verden. En oplevelse for livet … og måske kommer du hurtigt igen. Indien går direkte i hjertet.

Rejsen er for dig, der vil fordybe dig i yoga på et helt unikt sted, opleve den spirituelle atmosfære og samtidigt få adventuresuset i maven. I pulserende Delhi vil du opleve eventyrtempler, gammel historie, religion og historie. Du skal bl.a. besøge templer, Gate of India og selvfølgelig opleve det ubeskriveligt smukke og storslående Taj Mahal.

Et spirituelt besøg ved Ganges floden, en af de mest hellige steder for inderne, hører også med til totaloplevelsen.

Denne rejse kan arrangeres som en individuel rejse eller som mini-gruppe af deltagere, der kender hinanden og gerne vil rejse sammen med privat guide.
En i sandhed eventyrlig rejse.

“The art of Yoga is unique in nature. It has everything to give according to one’s need.”
                                                                                                                                                                                                                      ~ Geeta S. Iyengar.

Dag 1 - 2

Efter ankomst i Delhi, vil I blive mødt på MEET & GREET-området og blive kørt til hotellet.

Delhi-Haridwar med togoverførsel til Rishikesh- Yoga’ens hovedstad i verden

Tidlig morgen afgang til New Delhi togstation for at tage toget til Haridwar. Ved ankomsten til Haridwar togstation vil du blive modtaget og kørt til hotellet. Ankomst og check-ind på hotellet. Frokost og tid til at slappe af. Du skal bo på Ananda i Himalaya i de næste 6 dage. På yogaprogrammet på Ananda skal du bl.a. lære om og lære at dyrke den gamle disciplin af yoga praksis for derigennem at genoplade dine energier og forbedre tanke mønstre til mere klarhed. Der arbejdes på alle aspekter af dit sind, krop og sjæl for derigennem at opnå en øget følelse af balance.

+-

Dag 3 - 8

Rishikesh :

Yoga og aktiviteter efter planen. Programmet omfatter personlige Asanas (Hatha Yogic stillinger), Pranayama (vejrtrækningsteknikker), Mudras (kanalisering af energi) og Bandhas (energilåse) for at opleve den holistiske tilgang af yogiske traditioner.

+-

Dag 9

Rishikesh-Haridwar- Delhi

Efter morgenmad, forlader vi hotellet og fortsætter til en dag med lokal sightseeingtur i Rishikesh og Haridwar. Visit til Laxman Jhula, Ram Jhula, Swargashram, Har Ki Pauri ghat på bredden af Ganges. Sen eftermiddag kører du til Haridwar togstation for at tage toget tilbage til Delhi. Ved ankomsten til Delhi togstation vil du blive modtaget af en chauffør fra vores team og kørt til dit hotel.

+-

Dag 10

Efter en tidlig morgenmad skal du starte din guidede tur i “Old Delhi” med gamle monumenter, smalle gader og travle basarer. Besøg Jama Masjid, en af de største moskeer i Indien og det røde fort (udefra). Derefter tager vi en tur gennem “Chandni Chowk”. Oplev den berømte Chandni Chowk of Old Delhi og dens dejlige mad, mens
du går i de smalle gader i Old Delhi. Vi f
ortsætter byturen med et besøg på Raj Ghat Mahatma Gandhis mindesmærke – en simpel sort marmorplatform, der markerer stedet for hans kremering. Dernæst vil vi blive drevet af Rajpath, passage foran regeringsbygningerne i den britiske æra, designet af Lutyens, herunder India Gate (Gate of India) og præsidentpaladset.

Senere rejser vi ned til Agra og ser det arkitektoniske vidunder i Mughals guldalder.
Ankomst og check-in på hotellet. Hvis tiden tillader det, bruger vi aftenen på at besøge basaren, hvor nogle efterkommere af håndværkere (som arbejdede på Taj) fortsætter med at skabe vidundere med marmor i det fineste udførte marmorindlægsarbejde. Overnatning i Agra.

+-

Dag 11

I dag står du (også) tidligt op for at besøge Taj Mahal, ved solopgang dette storslåede monument i ren hvid marmor. Din chauffør ankommer kl. 5 til denne tur til Taj Mahal.

Taj Mahal, et symbol på evig kærlighed. Den står på den sydlige bred af floden Yamuna. Det blev bygget af den 5. Mughal kejser, Shah Jahan til minde om sin elskede kone, Mumtaz Mahal, der døde i 16. århundrede. Man er nærmest tryllebundet af dette monument.

 Så går turen til det imponerende Agra Fort, massiv rød sandsten og hvid marmorfæstning bygget på bredden af Yamuna-floden af Mughal-kejseren Akbar. Du kan se forskellige stilarter af arkitektur i fortets design og detaljer og kan se de enkelte kejsers tegn. Akbars dristighed, og forfining af Jehangirs tid og subtilitet af Shah Jehan, der blev fængslet her i de sidste år af sit liv, efter at hans søn tilranede sig tronen fra ham. Aften fri til at udforske eller slappe af. Overnatning i Agra.

 Valgfri aktivitet:

Efter Taj Mahal solopgangsturen kan du evt. fordybe dig i den specielle oplevelse- Yoga session overfor Taj Mahal. Tilbage til hotellet til morgenmad.

+-

Dag 12

Senere begynder vores rejse mod Jaipur– gateway til farverige Rajasthan, der blev oprettet i 1727. Det er en af Indiens vigtigste kulturarvsbyer med en levende kulturarv og en farverig historie. Jaipur, også kendt som ‘The City of Victory’. Det var den første planlagte by i sin tid med imponerende forter, blændende paladser, smukke haver, søer og markeder. Ankomst og check-in på hotellet. Om aftenen vil du opleve en Aarti-ceremoni i Birla-templet og tage tilbage til hotellet for at spise middag samt overnatning.

+-

Dag 13

Så begynder turen til Pink City med et stop ved den smukke Hawa Mahal fra det 18. århundrede – Vindens Palads – en unik smuk og ret imponerende fem-etagers lyserød sandstenstruktur, der var bygget for at give de kongelige damer mulighed for at se gadeoptog og festligheder gennem sine 953 vinduer uden at blive set af folkene nedenfor. Derefter nyder vi jeepturen op til den ikoniske UNESCO World Heritage- opført Amer Fort (fra base til fortet – 15 minutters kørsel). Også kendt som Amber Fort, blev denne imponerende bakketop fæstning bygget som den kongelige bolig for mere end tusind år siden, den er berømt for sit ikoniske indisk-muslimske design og spektakulære udsigt over byen og søen nedenfor. Udforsk Sheesh Mahal – spejlet palads – og Jai Mandir – herlighedshallen – før du finder et sted at se og nyde hele den historiske overdådighed. Efter at have udforsket fortet, skal vi tilbage til Jaipur, hvor du vil besøge City Palace med sin perfekte blanding af Rajasthani og Mughal arkitektur, og som stadig er hjemsted for den kongelige familie i dag. Vi afslutter vores bytur med en tur til den fascinerende Jantar Mantar, et kæmpe solobservatorium fra det 17. århundrede og astronomiske skattehus.

+-

Dag 14

I dag kører vi tilbage til Delhi. Ankomst og check-in på hotellet og tid til at slappe af.

+-

Dag 15

Efter morgenmaden køres du til Delhi Lufthavn for din videre rejse.

+-

Dag 15

DU KAN FORTSÆTTE DIN REJSE I INDIEN ELLER TAGE TIL ANDRE LANDE

Vi er gerne behjælpelige med dette.

+-

    HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

    Inkluderet i basispakken

    • Indkvartering
    • Afhentning i lufthavnen (såfremt du ankommer inden for de anførte tidspunkter og datoer)
    • Måltider i henhold til programmet
    • Engelsktalende guide
    • Al transport i program
    • Råd og vejledning med visum, fly, forsikring, pakkeliste mm.
    • 24 timer vagttelefon
    • Bidrag til rejsegarantifonden
    • Login til egen profil

    Indien

    • Morgenmad
    • Templer
    • Indien gate
    • Præsidentens hus
    • Jaipur
    • ‘Hawa Mahal’, Vandpaladset
    • Taj Mahal – ikke indgangsbillet
    • Agra Fort
    • Yoga & Meditation udover Ashram
    • Gangesfloden

    HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

    Transport

    • Flybillet t/r ca. kr. 7.000,- 12.000 inkl. skatter og afgifter
    • Rejsen gennemføres ved min. 8 deltagere. Køb først flybillet efter bekræftelse fra Adventure Heart på, at rejsen gennemføres.

    Forsikring

    • Sygdomsafbestillingsgebyr
    • Rejseforsikring

    Visum & Vaccinationer

    • Visum til Indien
    • Vaccinationer

    Andet

    • Drikkevarer og drikkepenge efter lokal skik
    • Måltider ikke inkluderet i programmet
    • Personlige fornødenheder og tilvalg af aktiviteter udover program
    • Udgifter i forbindelse med uforudset hændelser, der er udenfor vores kontrol

    Hvad er inkluderet I rejsen?

    Indien er også kendt som sansernes land, med storslået og smuk arkitektur, hektiske markeder og farver, lys og lyde, hvorend dit blik falder. Indien er det 2. største land i verden befolkningsmæssigt med hele 1,340 milliader mennesker og er præget af forskellige kulturer og stor mangfoldighed, da mange forskellige folkeslag har indvandret til Indien i tidernes løb.

    Indien har den største filmindustri i verden – målt på antal producerede film om året. Indiske film kendes bedre under navnet ’Bollywood-film’, der er en sammentrækning af Bombay og Hollywood.

    Indien er beliggende i Asien og har 28 stater.
    Indien grænser op til Pakistan i vest, Vest-Kina, Tibet og Nepal mod nord, Bhutan og Kina mod nordøst og Myanmar og Bangladesh i øst. I syd er Sri Lanka adskilt fra Indien med et smalt stræde. Indien kan opdeles i tre hovedregioner: Det nordlige Indien, som er en del af Himalaya, sletterne nord for Ganges, der er frugtbare, grønne og tæt befolkede og Dekan højsletten i Indiens sydlige og centrale del.

    Visum til Indien skal laves 3 uger før indrejse, og det koster 80 US dollar. Det skal søges online igennem E-Tourist Visa (eTV). Husk, at passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemrejsedato, og at der skal være mindst to blanke sider i passet til viseringen.

    Hepatitis A, Tyfus, stivkrampe, malariakonsultation.
    En vejledning kan findes på SSI. Kontakt din egen læge og få en konsultation. Du kan også læse mere under vores FAQ.

    Vi følger altid vejledningen fra Udenrigsministeriet. Efterlad ikke gruppen, og pas altid på dine ejendele undervejs.

    Man bor forskellige slags steder under rundrejsen. Man vil komme til at bo på hostels eller hoteller.
    Oftest vil man bo 2-4 personer sammen.
    Under Yoga ugen bor man på et Ashram, har har man et simpelt værelse man deler med 2-4 andre.

    Der er stor variation i Indiens klima. I nord, hvor Himalaya ligger, er der et tundraklima. Himalaya hindrer passagen af kolde vinde fra nord, hvilket resulterer i et tempereret klima i nord/central Indien og et tropisk klima i central og syd Indien.
    I februar begynder varmen at indtage Indiens nordlige sletter, og den topper i juni, hvor 45C ikke er usædvanligt i den centrale og sydlige del af landet. Herefter begynder monsunregnen, der forvandler støv og tør luft til mudder og fugtig luft. Efter regntiden, fra omkring oktober indtil februar, går temperaturerne fra det dejligt kølige til det ulideligt kolde i de nordlige bjergregioner.

    Indisk mad er berømt for at indeholde mange krydderier og for at være stærk. Især er karry karakteristisk for indisk mad. Karry, som man kender det i Danmark, findes dog ikke i Indien. Den blandes derimod af forskellige krydderier og tilpasses hver enkelt ret. En indisk curry er en sauce, hvori stykker af kød eller grøntsager er tilberedt.

    Indien: 1 DKK = ca. 9,5 INR (indiske rupies)

    NB! Det er ikke tilladt at tage rupies med ind eller ud af Indien. Der skal derfor veksles penge i Indien, og de bedste valutaer til dette er USD eller Euro. Rupies kan veksles tilbage til udenlandsk valuta i tilfælde af, at man skulle få brug for at veksle tilbage igen. Dette kan kun gøres, hvis der fremvises en gyldig kvittering fra den oprindelige, officielle veksling. Det kan kun gøres i lufthavnen ved udrejse fra Indien.

    (Dette er en ca. pris, tjek venligst på www.xe.com for nuværende kurs)

    Det er altid en god ide at medbringe en international adapter. Se guiden forneden med de internationale stik.
    https://www.travelproducts.com/electricity_guide.htm

    Indien:
    Dansk tid + 4,5 time (vintertid)
    Dansk tid + 3,5 time (sommertid)

    Internetcaféer findes i de fleste større byer. Der er wifi langt de fleste steder, hvor man bor og opholder sig.

    I Indien findes flere end 1000 sprog og dialekter. Det officielle sprog er hindi, men mange kan engelsk, og det bruges til handel.

    80 procent af befolkningen i Indien er hinduer, men her er også store grupper af sikher, buddhister og muslimer. I delstaten Kashmir er hovedparten af indbyggerne for eksempel muslimer, mens befolkningen længere mod nordøst i Ladakh og Sikkim er buddhister.

    Efter oprettelse af din rejseprofil, vil en pakkeliste samt andre nødvendige dokumenter være tilgængelig.

    Står du og mangler udstyr til din rejse kan du få 10% rabat ved at klikke her: Backpackerlife, og indtaste koden oplyst efter booking af rejsen

    *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
    Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

    close
    Scroll to Top