Frivilligt arbejde med børn i udlandet

Går du med drømmen om at blive en rollemodel for verdens børn, og brænder du for at gøre en menneskelig forskel, der bliver husket? Så kunne du overveje frivilligt arbejde i udlandet. Her kan du gøre en stor forskel i nogle af verdens fattigste områder. Vi tilbyder dig muligheden for frivilligt arbejde, forskellige steder i verden, og vi garanterer dig, at du får en oplevelse for livet, der også vil sætte smukke spor hos dem, du hjælper. Din indsats kan være med til at give lokalbefolkningen værdifuld hjælp og input, der gavner og glæder dem i fremtiden.

Din frivillige indsats gør en forskel

Du kan hjælpe på et hav af forskellige måder – det afhænger blot af, hvad du helt nøjagtigt drømmer om at lave. Du er, sammen med de andre frivillige, primus motor på de projekter, som I drømmer om at igangsætte hos børnene. Du kan deltage på skoler, hvor din tilstedeværelse vil påvirke de lokale børns muligheder, fordi din egen tilgang til skolegangen, uundgåeligt vil smitte af på skolesystemet. Og så har du mulighed for at lære børnene, hvordan man kan kombinere læring og leg. Din anerkendelse af det enkelte barn, vil give dem en selvstændighed og et selvværd, de kan bruge hele livet.

Hvorfor frivilligt arbejde med børn?

Frivilligt arbejde lyder hurtigt som hårdt arbejde, men det har vi hos Adventure Heart sørget for ikke er tilfældet. Her vælger du, hvad du vil arbejde med og hvordan. Der kan være mange årsager til, at man ønsker at arbejde frivilligt. Det kan både dreje sig om, at man vil møde andre kulturer, lære fra sig eller noget helt tredje. Vi tilbyder mange forskellige former for frivilligt arbejde, og du kan både arbejde på børnehjem eller yde lektiehjælp og kickstarte specifikke projekter. Og så vægter vi din oplevelse højt, så vi sørger for, at du bliver forberedt bedst muligt på dit ophold som frivillig igennem introforløb om landet, sprog og kultur.

Skal vi hjælpe dig på vej?

Det kan virke uoverskueligt at kaste sig ud i frivilligt arbejde. Hvor skal det være, og hvad og med hvem, vil man arbejde med? Du skal endelig kontakte os, hvis du har brug for rådgivning. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, og hos Adventure Heart har vi en spidskompetence i at guide dig til den helt rigtige rejse. Ring til os på 45 76 18 00 eller skriv en besked til os i chatten.

Scroll til toppen