Fem fede ting du kan opleve på rundrejse i Asien

Hos Adventure Heart elsker vi Asien, og vi er ret sikre på, at du vil komme til at gøre det samme. Men måske kan den store pulje af oplevelser og muligheder virke en smule overvældende, så vi vil gerne gøre det lidt lettere for dig at finde den helt rigtige rundrejse i Asien til dig, så du kan blive én af vores mange rejselystne globetrottere, der udforsker Asien sammen med andre lige så rejselystne. Vi hjælper dig med at planlægge din ferie, så du ikke skal stå alene med planlægningen.

Tag på rundrejse i Asien

Alene dét at tage på rundrejse i Asien er en kolossal oplevelse i sig selv. Du vil møde nye kulturer, mennesker og støde på uvante situationer, som før du får set dig om, har lært dig nogle helt nye ting om verden og om dig selv. Men vi vil meget gerne dele ud af vores anbefalinger, så vi har udplukket fem af vores absolutte favoritoplevelser i Asien til dig, så du flyver op af sofaen og slet ikke kan vente med at komme afsted.

Natur og adventuretur

Elefanter og smuk natur er en oplevelse for sig, og tager du et smut med os til Thailand, Laos og Cambodia, kan du besøge et elefantcenter sammen med naturfænomener, du sjældent vil løbe ind i igen. Hvis du er mere til afsindigt grænsesøgende adventure, så lyder rafting i Bali måske heller ikke som en dårlig ide. Og kan du finde din indre bjergbestiger frem, så vil du i Nepal få muligheden for at tage til Mt. Everest Base Camp i 5.400 meters højde, og her vil du virkelig få en oplevelse, du sent vil glemme igen.

Snorkling og paradisstrande

Er du vild med det liv, der er under havets overflade? Så synes vi, at du skal få en uforglemmelig oplevelse i Sri Lanka, som byder på de mest fantastiske strande. For her kan du få lov til at kigge med under overfladen og bruge tiden på snorkling eller dykning. Du kan også få dagens aktive input ved en tur i bølgerne på et surfbræt.

Junglebogen

Vi kan varmt anbefale at lægge turen forbi Borneo, som er en storslået ø. En overnatning i Borneos jungle på din rundrejse er noget, som rækker ud over din fantasi, og med et besøg hos de store aber på orangutangcentret, vil denne oplevelse blive et minde for livet.

Vi vil så gerne hjælpe dig på vej

Vi ved, at det kan være uoverskueligt at planlægge en rejse, når der er så mange muligheder. For hvad skal man prioritere, og hvordan kan man strukturere sin ferie? Du er altid meget velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige rundrejse i Asien til dig. Ring til os på 45 76 18 00 eller skriv til os i chatten eller på mail, så rådgiver vi dig.

Scroll til toppen