Drømmer du om at rejse jorden rundt?

Går du med drømmen om at få én af dit livs største oplevelser ved at tage på jordomrejse? På en jordomrejse møder du mennesker fra hele verden, nye kulturer og oplever storslået natur. Hos Adventure Heart sørger vi for at sende dig godt afsted, og vi arrangerer et væld af forskellige rejser. Gå på opdagelse i de mange muligheder her, så du for alvor kan få lov til at udleve din drøm om at udforske skjulte perler, bade på eksotiske strande og leve livet som en ægte livsnyder.

Hvorfor skal jeg tage på jordomrejse?

Som udtrykket lyder, så er at rejse at leve. Folk gør sig forskellige tanker om, hvad deres jordomrejse skal bringe med sig af oplevelser, så der vil sjældent være én enkelt grund til at tage afsted. Nogle drømmer om at få afprøvet personlige grænser, mens andre drømmer om at gøre en forskel for lokalbefolkningen ved at give dem et bedre liv gennem frivillig hjælp. Men uanset hvad, vil en grupperejse med Adventure Heart sætte sine spor hos dig, og du vil både lære mere om livet, dig selv og andre mennesker, men også opdage hvor stor og vidunderlig verden egentlig er.

Kickstart din personlige udvikling med en jordomrejse

At blive en globetrotter med en jordomrejse sammen med Adventure Heart, synes vi lyder meget godt, og noget vi gerne vil bidrage med. For vi mener, at rejser er med til at sætte skub i den personlige udvikling, og du kan ikke undgå at tilegne dig et kultur-repertoire, der rækker ud over det sædvanlige, når du rejser. Du bliver nemlig automatisk kastet ud i et væld af udfordrende, spændende og ikke mindst uvante situationer på din tur. De vil være med til at give dig livslang læring og erfaring, som du har med dig resten af livet.

Pris på din jordomrejse

Hos Adventure Heart ved vi, at oplevelser ikke kan gøres op i penge, men vi har selvfølgelig sørget for, at vores oplevelser netop ikke koster en formue, men er for alle. Vores priser afhænger af forskellige faktorer, så som destination, jordomrejsens længde og selve rejsens indhold, men vi har en bred vifte af rejser til forskellige priser, så du finder helt sikkert noget, der passer til dine behov. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst muligt strukturerer en jordomrejse til en realistisk pris, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig. Ring gerne på 45 76 18 00 eller send os en mail.

Scroll til toppen