4 film der handler om at rejse!

Det er altid hyggeligt at se film der handler om adventure inden man skal rejse eller når man tænker på at skulle til det.. og faktisk selv når man lige er kommet hjem!

Samtidigt er der næsten altid et filosofisk omdrejningspunkt i filmene og det er genkendeligt for den der har rejst før og lokkende for den som ikke har.

Her har vi samlet 4 gode film som du kan hygge dig med. 🙂

 1. Into The Wild

  into-the-wild

  Fordyb dig i at rejse rundt i den vilde natur sammen med Alexander Supertramp! Filmen er baseret på en rigtig historie om den unge college graduate, som lyster efter noget mere virkeligt end hans materialistiske liv. Han vil på eventyr, møde forskellige mennesker med forskellige baggrunde og prøve at leve i naturen. Han lærer en hel masse om det at være i live og hvordan man får mest ud af det. Efter denne film vil du helt klart gerne ud på eventyr og få oplevelser sammen med en masse gode folk. Inspirerende og rørende film!

 2. Mit Afrika

  Følg Isak Dinesen i filmen Mit Afrika, en amerikansk film der er baseret løst på det selvbiografiske værk af Karen Blixen. Filmen handler om kærlighed, mod og selvfølgelig det smukke Afrika. En film man kan dase hen til og se med en dejlig kop thé.

 3. Eat, Pray, Love

  eat-pray

  Hun er ikke tilfreds med sit liv og hun opdager hvor ulykkelig hun i virkeligheden er i hendes ægteskab. Derfor beslutter hun sig for at komme væk fra det hele på en rundt-om-jorden rejse, for at finde sig selv igen. I denne film vil du mærke hvordan det er at møde nye kulturer og blive taget imod af alle mulige forskellige mennesker der også vil lytte på din historie. En rigtig hyggelig film!

 4. Wild

  wild-1

  Denne film er baseret på Cheryl Strayeds memoir Wild: From Lost to found on the Pacific Crest Trail. Følg den unge kvinde, igennem hendes selvrealiserende rejse, da hun trekker fra Canada til Mexico efter et stort tab og en masse kaos. Du vil blive helt forgabt i hendes eventyr og hvordan det at rejse i sig selv, er en healingsprocess. Dyb og meningsfuld film!

  Husk det gode slogan: “Happiness is only real when shared” – Alexander Supertramp

 – Eva
Rejseblogger

Scroll to Top