Borneo & Bali

 

Så går det snart løs!

Så sidder jeg her aftenen før det går løs og ordner de sidste ting. Min bror sidder lige og hjælper mig med at opdatere min 6 år gamle Ipod nano, så jeg ikke dør helt af kedsomhed på den lange tur i morgen J Mon ikke, at jeg finder på nok at lave, når jeg endelig rigtig skal møde alle de søde mennesker, som jeg skal tilbringe de næste to måneder sammen med! I hvert fald sidder jeg her med en følelse af både angst og ekstrem spænding, da jeg jo kommer til at savne min familie og venner enormt meget – men kan slet ikke vente med at få den største oplevelse og få en masse nye bekendtskaber J

Så indtil vi ses igen må I have det så godt herhjemme i kolde og kedelige Danmark – Jeg smutter ned til varmen! Jeg skal prøve at opdatere jer så meget som muligt herinde J

 

Dag 1

Mega spændt tager jeg afsted til lufthaven, hvor jeg skal møde de mennesker jeg skal rejse med. Vi får hilst på hinanden og så begynder den lange rejse. Det viser sig vi skal med gode fly med tv i sæderne det ret luksus når hele turen kom til at tag 21 time. Undervejs mellemlander vi to gange i nogle kæmpe lufthaven. Det sidste lufthavn er så stor t vi skal tag en slags metro for at komme til vores gate. Her møder vi franskmanden Louis. det sidste fly vi skal ha tag kun lidt over 2 timer men er et lille fly uden tv i sæderne. Undervejs har vi fået snack, mad, drikkelse og dessert. Endelig er vi fremme på Borneo, her kommer vores guide og henter os. Han er sjov og laver FOA og ballade. De første par dage skal vi være i kota Kinabalu på er hostel som er ganske fint og ligger centralt. Efter et kort breefing får vi lov til at udforske byen selv. Vi tag ud i byen for at få noget mad. Jeg får noget pasta med noget meget mærkelig sovs som er uspiseligt. Alle de indtryk og den lange rejse gør at man er udmattede og overvældet. I morgen skal vi i Wildlide park.

Dag 2

Efter en nat med masser af jetlag, hvor jeg næsten ingen søvn har fået er jeg en smule udmattede. Dagen starter med morgenmad på hostel der er ikke meget at vælge mellem men det udemærket. Vores guide Kennedy kommer og henter os ,så vi kan komme i wildlife park. Fra den zoologiske have i København er denne her noget flottere med lidt mere natur. Vi ser et shoe, med papegøjer og slanger  Her kommer Lotte op og skal holde en kæmpe slange. Efter showet kan vi rører slangerne så jeg rør en kvælerslange og en mælkeslange. Derefter  går vi rundt i parken og ser de forskellige dyr. Aber. Tiger, krokodiller og meget meget mere.  Efter nogle timer i parken går turen tilbage. Kennedy vores guide viser os hvor nogle steder vi kan spise. Denne gang er jeg noget heldigere og får en fin frokost . Vi udforsker byen noget mere og her er alt at købe, ure, tøj, sko og meget mere. Prisen er noget billigere end i Danmark. Om aften tag vi til waterfall som er sted nede ved havene som har en masse spisesteder her får vi mad og coktails, derudover er der live musik. I morgen går turen tambunan.

Dag 3

Dagen startede med at vi sov længe og fik helt almindelig morgenmad cornflakes. Derefter mødtes vi med Kennedy vores guide han kørte os hen for at få myggenet. Derefter tog vi hen til en lokal restaurant og spiste frokost. Vi startede med majsuppe som jeg ikke var helt fan af. Så fik vi en slags mandarin saft som smagte rigtig lækkert. Derefter kom hovedmenuen som var blæksprutte ringe, fisk, indbagt kylling, tofu og ris. Derefter skulle vi videre med bilen på en 3 timers køretur. Vi endte i et paradis med en flot vandfald og utrolig natur. Vi gik til vandfaldet da vi kom frem. Derudover var vi der også om aften, hvor vi så dyr. Derefter var trætte og gik i seng.

 

Scroll til toppen