Færdig i børnehaven og massere af dyk

Dejligt vejr. Afsted på stranden. Playa de la Estacion. En strand i nationalparken sammen med Charles Darwin Research Station. Skøn sol og lækker snorkling!

Fredag var sidste arbejdsdag ved Jardin del mar (dan.: haven ved havet).. Lidt mærkeligt. Nu havde vi jo endeligt lært børnene at kende og dagene var begyndt at flyve afsted. Det var jo faktisk blevet rigtig hyggeligt. Vi kan de fleste dyrenavne. Snakke om at bygge et hus (en hule). Og hvad ord der nu ellers knytter sig til de mest legede lege. Men fredag var sidste dag – da vores leder havde giver os mandag og tirsdag fri til at nyde øen de sidste dage, hvilket skulle vise sig at være rigtig heldigt. Men fredag gik som altid med tur. Denne gang til Charles Datwin Research Station og se på skilpadder. Følge udviklingen fra de bitte små til de kæmpestore. Smadder hyggeligt. Og derefter picknick på stranden. En lille strand hvor vi også kunne bade imens leguanerne holdte øje med os – i det dejlige solskind. Ren idyl. Efter arbejde skyndt vi os tilbage på Playa de la Estacion fra dagen før – herligt!

Og så blev det weekend. Eller det er det vel strengt taget ikke eftersom vi har fri fra nu af – men alligevel. Og weekend betød dyk! Yearh! To styks. Massere af skilpadder og fisk og en enkelt KÆMPE søløve, der jagede nede på 20-30m dybde (hvor vi befandt os). Kanon spændende at se den skyde igennem vandet efter fiskene.

I dag var der så flere dyk på programmet. Afsted kl. lort så vi kunne nå hjem til VM finalen – lækkert – hårdt ! 😉 I dag var nok de fedeste dyk vi har haft til dato – wauw!!!! Der var milioner af fisk i alle mulige farver og former over alt! Og MASSERE af hajer! Massere af hammerhajer (en enkelt gang en hel gruppe!) og white-tips! Nøj! Og rokker! Kæmpe stingrays og eagelrays! Og tusindvis af ål. Små tynde ål over hele havnunden som stak 30-40cm op og så smuttede tilbage ind når man svømmede over. Lidt ligesom et tæppe der bølger. og en skilpadde.

Til tider ret så meget strøm. Det betød at vi mageligt kunne ligge og nyde hele herligheden imens vi blev ført igennem det. Og halvdelen af dykker var ikke dybere end at vores luft holdte enormt længe. Muy feliz!!! Og så hjem at se VM finalen.

Det var egentligt vores sidste dyk. Men når man har lavet et dyk med vores instruktør, har man mulighed for at blive vurderet dygtig nok til er dyk et andet sted. Det fortalte han os ombord på båden lørdag og sagde at han synes klart vi skulle lave det. Så fik vi svaret lidt i spøg at så skulle der være mandag da vi havde fået fri der og det var sidste dag inden vi kom for tæt på at skulle ud at flyve.. Det var ingen problem – viste det sig. Der var præcis hvor de skulle hen mandag og de havde for en gangs skyld fri pladser. Lidt research på nettet giver at Gordon Rock (hvor vi skal dykke i morgen!!! :0) er på top 10 over verdens flotteste dyk. Så alt endte med at passe perfekt og vi skal nu også dykke i morgen – og jeg glæder mig som et lille barn!

Skriv en kommentar

Scroll til toppen