Fantastiske Ubud, Is, Immodium & Delfiner!

Fantastiske Ubud, Is, Immodium & Delfiner!

3. Indlæg fra Emilie Olesen

Nu er vi ankommet til Bali og vi har nydt vores dage hernede – Borneo var spændende og udfordrende, men Bali er noget for sig selv! Her er så skønt, allerede efter de første dage hernede var vi alle fuldstændigt forelskede i Bali. Vi startede med at bo i fantastiske Ubud i er frivillige hus med en masse andre mennesker fra hele verdenen. Det var fedt at møde nogle nye mennesker og snakke med dem om deres oplevelser og rejser. Selvom temperaturen er den samme som på Borneo så virker det som om der er varmere. Mens vi boede i Ubud har vi set markedet, som indeholder påtrængende sælgere, kæmpe træpikke og lækker is, vi har besøgt monkey forest, cyklet og gået ved rismarker og nydt livet ved pools og med endnu en is i hånden ? Bali er meget anderledes end Borneo, her er meget rigt udsmykket over alt. Bali er et rigtig flot land og med røgelse og blomster ofringer over det hele er scenen rigtig sat. Størstedelen af folkene hernede er hinduister og det kan man også se og opleve overalt- i kontrast til Borneo hvor størstedelen var muslimer. Bali byder også på lidt mere fest end Borneo og her er der endnu flere muligheder for at møde flere nye mennesker. Efter Ubud tog vi videre og vi besøgte undervejs en kaffe plantage der har verdens dyreste kaffe, som smager ganske godt. Og så var det tid til noget action igen ? vi besøgte en tree top park hvor vi tilbragte nogle timer med at lege aber oppe i trætoppene. Den sværeste var 20 meter oppe i luften og man skulle hoppe ned ca 12 meter med et torv undervejs. Det var så sjovt! Men vi kunne alle mærke det dagen efter.

Vores maver har desværre også kunnet mærke at vi er i Bali. Der er flere af os der har haft en enkelt dag eller to med noget sygdom, men med noget immodium og cola så var vi alle gode igen og nu håber vi at der ikke er flere der bliver ramt  (7, 9, 13).

Vi er nu i Lovina hvor vi bor på hotel med swimmingpool og sekunder til stranden. Så vi har badet og solet på vores fridag og ellers slappet af i hot springs. Vi startede desuden den ene dag med delfiner! Og enhver morgen burde starte sådan ? vi stod tidligt op og sejlede ud i en lille båd. Der var utroligt mange andre turist både ude også, så det føltes lidt voldsomt med så mange både og så få delfiner – så helt romantisk var turen ikke.  Men vi fik set en del delfiner og også nogen der sprang ? i morgen rejser vi videre til et sted hvor vi skal snorkle og nogen af os regner med at tage ud og dykke også.

Scroll til toppen