Oplev nye kulturer – tag ud at rejs i dit sabbatår

Kender du følelsen af, at der skal ske noget nyt? Det gør vi hos Adventure Heart. Af samme grund er vi alle sammen rejselystne globetrottere, og vi elsker at opleve nye steder og fremmede kulturer. Den glæde vil vi gerne dele med andre. Derfor er vi varme fortalere for at tage af sted på en af vores grupperejser. Det giver nemlig stof til eftertanke at stifte bekendtskab med nye kulturer.

Udvid din horisont

Det sætter virkelige tingene i perspektiv at begå sig i fremmede kulturer. Det giver dig eksempelvis mere forståelse og empati for andre mennesker, mere tolerance og en større forståelse for dine egne privilegier at møde mennesker i andre verdensdele på godt og ondt – om det er buddhistiske munke i Nepal, indfødte i Amazonskoven eller skolebørn i Tanzania.

Oplev det sociale ved en grupperejse

Selvfølgelig kan det også virke en smule skræmmende at forlade vennerne, familien og de trygge rammer hjemme i Danmark. Og så er det rart at have et sikkerhedsnet. Når du rejser med Adventure Heart, er du altid en del af en større gruppe unge mennesker. Og det giver trods alt en følelse af tryghed og støtte.

Men der er mange andre fordele ved en grupperejse. Det giver eksempelvis et helt unikt sammenhold at komme tæt på udenlandske kulturer og lokalbefolkninger i fællesskab med ligesindede unge mennesker. For sammen vil I altid have nogle at grine med og dele oplevelser med, og der opstår ofte venskaber for livet blandt de rejsende på vores grupperejser.

Hvis du vil høre mere

Kalder det store udland? Så hent vores brochure, og få overblik over vores mange grupperejser. Vi glæder os til at sende dig godt af sted, så du kan gøre dig dine helt egne erfaringer sammen med en masse andre rejselystne, unge mennesker.

Scroll til toppen