Oplev adventure sammen andre unge

Hos Adventure Heart elsker vi at udforske verden og at stifte nye bekendtskaber. Og den mulighed vil vi gerne dele med andre. Derfor arrangerer vi grupperejser for unge mennesker. Men hvorfor grupperejser? Fordi når man rejser sammen med andre, får man ikke blot eventyr med i bagagen – man får også venner for livet, fordi man er fælles om oplevelserne.

Kom ud af din komfortzone

Adventure Heart arrangerer rejser til spændende og eksotiske steder i hele verden, og i samarbejde med lokale, engelsksprogede guider på de enkelte destinationer sørger vi for, at du aldrig går glip af noget på din tur. Guiderne vil tage dig dybt med ind i den lokale kultur og give dig de bedste forudsætninger for at få det hele med.

Desuden vil du altid være en del af en større gruppe, når du rejser med Adventure Heart. Derfor vil du også altid have nogle at støtte dig til – både lokalkendte og unge, eventyrlystne globetrottere, som er i samme båd som dig selv.

En rejse med os giver dig det bedste fra to verdener: Du forlader din komfortzone, og du får overskredet dine grænser. Men samtidig vil du aldrig komme i de helt store problemer, da du har altid har både gruppe og guide at læne dig op ad.

 

Venner for livet

Når du oplever fremmede kulturer, skikke og seværdigheder sammen med ligesindede, opstår der grobund for helt særlige venskaber. Der er nemlig næppe noget, der skaber sammenhold, som at opleve usædvanlige og specielle situationer i fællesskab med andre.

Hvis du vil høre førstehåndsfortællinger fra andre unge, som har været ude og opleve verden på en af vores grupperejser, kan du læse nogle af deres historier her. Måske vil deres fortællinger give dig blod på tanden til at gøre dine egne erfaringer på en af vores mange grupperejser.

Scroll to Top