Pernille siger… “rejs i grupper!”

En rejse jeg savner at stå op til hver dag

Om man rejser alene eller i flok, vil man altid udvide sin horisont, sin kulturforståelse og oplevelser på forskellig vis.

Jeg har været så heldig, at have rejst meget i mit liv og på en del forskellige måder.

Jeg har været au pair i London, været på vandreture i norden, taget tog alene til Italien, kørt i bil til Spanien, fløjet til et utal af lande og er pt. bosat i Rumænien, som studerende.

Men at rejse i større grupper, med andre på sin egen alder, det er helt klart noget jeg vil anbefale alle at prøve!

Første gang jeg prøvede det, var da jeg to år i træk tog med min efterskole på skiferie i Østrig.

Det var fantastisk og man var aldrig alene, selvom man var spredt over et kæmpe område. Det gjorde også alle os nybegyndere meget mere trygge, når vi stod der iført skistøvler og ski der skøjtede væk fra os konstant.

Samme følelse, dog uden skistøvler, fik jeg igen 9 år efter, nemlig i 2014. Hvor jeg efter at have kontaktet AdventureHeart, tog på endnu en fed og helt anderledes rejseoplevelse.

Nemlig en tur til Ecuador og Galapagos i 3 måneder

Her fik jeg lov til at prøve de fedeste og vildeste ting, alt imens jeg kunne dele det med andre på min alder og blive bakket op igennem det hele.

Jeg rejste med 18 andre unge, så lige meget hvilken situation man var i, havde jeg altid en man kunne gå til.

Vi var en flok af vidt forskellige menneske, som jeg i dk aldrig havde troet ville fungere sammen så længe. Men med oplevelserne vi havde sammen og en forståelse for hinanden, blev vi klynget utrolig meget sammen. Selv i dag, to år efter rejsen snakker vi stadig på kryds og tværs med hinanden. Jeg har endda været så heldig at få en veninde for livet, der går ikke en dag hvor vi ikke snakker sammen.

Jeg elsker at rejse alene og har gjort det en del, men min rejse i Sydamerika, er noget jeg aldrig vil fortryde at have gjort for mig selv. Jeg kommer aldrig til at stoppe med at fortælle om dengang, det er en endeløs fortælling af sjove historier, som nogen af dem, kun kan forstås af dem man rejste med.

Man kan sagtens gå ind og læse om rejsens indhold på hjemmesiden. Men du kan aldrig forestille dig, alle de mange ekstra oplevelser, du får med i bagagen på sådan en tur.

Det var som sagt en oplevelse for livet og jeg kan kun anbefale alle andre at opleve verdenen på denne fantastiske måde.

 

– Pernille

Tidligere rejsende og skribent hos Adventure Heart

Scroll to Top