Rejs ud i dit sabbatår efter gymnasie

Gymnasiet er en skøn tid fuldt af fællesskab og sammenhold. Desværre varer gymnasietiden ikke evigt, og før du ved af det, lakker det mod enden. Et trygt kapitel er slut, og det kan måske godt virke en smule skræmmende. For hvad skal der nu ske? Tja, du kan eksempelvis klippe sikkerhedslinen og kaste dig ud i en rejse til fjerne og eksotiske egne.

Det modner at rejse

Hos Adventure Heart er vi alle sammen rejselystne globetrottere, og vi taler gerne varmt for et sabbatår i udlandet. Vi tror nemlig på, at man udvikler sig gevaldigt som menneske, når man bliver revet væk fra dagligdagens rutiner.

Når du rejser, lærer du nemlig ting om dig selv og andre mennesker, som du ikke lærer på uddannelsessteder. Vi bakker naturligvis op om at tage den uddannelse man drømmer om også, men nogle gange kan det give nødvendig erfaring at supplerer med en anden form for erfaring på ens vej i livet.

Lær at stå på egne ben

Tiden efter gymnasiet er et oplagt tidspunkt at tage på en længere rejse. Du er stadig ung, og du har måske ikke så mange forpligtelser. Men samtidig skal du også lære at stå på egne ben.

Det kan du eksempelvis gøre ved at arbejde frivilligt med børn i et helt fremmed land. Frivilligt arbejde i udlandet pynter i øvrigt gevaldigt på en eventuel kvote 2-ansøgning, hvis du har arbejdet i mindst en måned, så er det bestemt en god fordel.

Rejser til alle behov

En rejse behøver selvfølgelig ikke at handle om frivilligt arbejde. Det kan være lige så givende blot at begå sig i nye kulturer. Hos Adventure Hearts arrangerer vi rejser til ethvert behov. Hvis du vil høre mere om mulighederne for et sabbatår i udlandet, er du altid velkommen til at kontakte os eller komme til et af vores rejseforedrag.

Scroll to Top