Top 5 rejsedestinationer til dit sabbatår

Har du planer om et sabbatår efter gymnasiet? Og har du lyst til at prøve at stå på egne ben efter mange år på skolebænken? Så tag ud og mærk verden. Vi har samlet 5 gode bud på destinationer, hvor du kan få oplevelser for livet.

Thailand

Thailand er det perfekte rejsemål for dig, som ønsker en lidt mere nuanceret rejseoplevelse. Det gamle Siam emmer nemlig af eventyr og muligheder, og landet byder på alt fra hvide sandstrande over uberørt natur til fest og farver.

Brasilien

Som noget nyt arrangerer vi hos Adventure Heart nu ture til sambaens land i det sydamerikanske. Brasilien er en sprudlende smeltedigel, hvor du både kan møde indfødte i regnskoven, sejle ned ad Amazonfloden eller tage til Karneval i Rio de Janeiro.

Østafrika

Tanzania, Zanzibar og Kenya er oplagte destinationer for dig, som vil gøre en forskel i form af frivilligt arbejde. Her finder du desuden smukke strande på Zanzibar, og i Kenya og Tanzania kan du møde savannens dyr, opleve Masai-folkets traditionsrige kultur eller besejre Kilimanjaros svimlende højder.

Kina

Kina er et kæmpe land med et væld af seværdigheder samt en traditionsrig og fascinerende kultur. Her kan du eksempelvis møde kæmpepandaer eller lade dig opsluge af Beijings pulserende gader.

Australien

I Australien kan du begive dig ud i en natur, du ikke finder mage til andre steder i verden. Her er det hele: Azurblå koralrev samt et unikt dyreliv, som blandt andet tæller kænguruer, koalaer og næbdyr. Og så kan du opleve det livlige og moderne Sydney og det smukke operahus.

Overskrid dine grænser

Hos Adventure Heart udbyder vi rejser til næsten hele verden, så du har rig mulighed for at udleve din indre globetrotter. Hvis du vil vide mere om destinationer, tidspunkter og priser, kan du læse nærmere her.

Scroll til toppen