3 fordele ved sabbatår

  1. Du bliver bedre klædt på til fremtiden

Nye omgivelser giver nye perspektiver. Når du for eksempel møder indfødte i den sydamerikanske regnskov, underviser børn i Kina eller passer vilde dyr i Kalahariørkenen, får du virkelig vendt op og ned på dit verdensbillede – og det kan være brugbart. Du bliver bedre til at håndtere udfordringer, og du lærer at omgås andre mennesker, end du er vant til.

  1. Du får rykket dine grænser

Sejlads i afsides dele af Amazonskoven, bjergbestigning på Mount Everest eller frivilligt arbejde i det østafrikanske er alle eksempler på nye og lidt angstfremkaldende scenarier. Men når du kaster dig ud i uvante situationer, lærer du at overskride dine grænser. Og det er vigtigt for at kunne rykke sig.

  1. Du får venner for livet

Hvis du vælger at bestille din rejse hos Adventure Heart, rejser du sammen med andre unge. Derfor vil du altid have jævnaldrende og ligesindede at sparre med, opleve med og støtte dig til. Og det skaber virkelig sammenhold og venskaber for livet at opleve nye udfordringer og eventyr i fællesskab.

Find din drømmerejse

Hvis du vil høre mere om, hvad du kan opleve på dit sabbatår, er du altid velkommen til at kigge på vores udvalg af rejser. Vi arrangerer rejser til næsten alle tænkelige destinationer i næsten alle dele af verden, og vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre dit sabbatår uforglemmeligt.

Scroll to Top