Sabbatår – hvad skal der ske?

Står du foran et sabbatår, og er du i tvivl om, hvad du skal bruge tiden på? Så tag ud og udforsk verden, og lad dig inspirere af nye kulturer og fremmede himmelstrøg. Hos Adventure Heart arrangerer vi en bred vifte af grupperejser, hvor du får rig mulighed for at udleve din indre globetrotter, samtidig med at du møder nye venner.

Hvorfor tage ud og rejse?

Der kan være flere grunde til at tage ud og rejse. Nogle ønsker måske blot at komme ud af faste rammer og dase på en tropisk strand. Andre længes efter eventyr og kaster sig hovedkulds ud trekking i tætte regnskove, bjergbestigning og dykning. Igen er der andre, som forlader det hjemlige og det trygge for at arbejde frivilligt og hjælpe mennesker, der ikke har de samme muligheder og privilegier som dem selv.

Oplev verden

Lige meget hvilken kategori du hører til, har vi helt sikkert en rejse, der passer til dig. Vi sørger naturligvis for alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om at få dit livs oplevelse.

Vi tilbyder rejser til mange forskellige destinationer i Kina, Peru eller Afrika. Du kan for eksempel vælge at arbejde frivilligt med børn i Kina, Peru eller Kenya, møde orangutanger i Borneos jungle, slikke sol på stranden i Copacabana eller finde din indre ro blandt buddhistiske munke i Nepal.

Bliv verdensborger

Én ting er sikkert: Når du rejser ud i verden, vokser du som menneske. Du lærer at begå dig i andre kulturer, og du får styrket din tolerance, forståelse og medfølelse for andre mennesker. Og måske bliver du en vaskeægte verdensborger, som ser hele verden som sit hjem.

Hvis du vil læse andre rejselystne unges fortællinger om deres ture med Adventure Heart, kan du læse med her og måske lade dig inspirere til din egen personlige dannelsesrejse.

Scroll til toppen