Adventure Heart tilbød det jeg gerne ville have

At rejse har altid været en stor del af mit liv. Jeg har især rejst meget i Asien, hvor Thailand var en af vores favorit destinationer. Derudover har jeg rejst Europa tyndt – eller i hvert fald stiftet bekendtskab med mange af landene. Men på trods af det har jeg stadig haft lyst til at udforske verden på egen hånd. Tanken har ligget og ulmet længe, og efterhånden voksede den sig så stor at tiden var inde til at tage af sted.

Selvom mange af mine veninder ser på mig som en pige med et stort drive og med meget gåpåmod – i den forstand at jeg får gjort mange af de ting, jeg taler om – er mine bedrifter ikke så spontane, at de er uden overvejelser. Inden jeg tog springet, var det vigtigt for mig, at jeg undervejs og efterpå kunne dele mine oplevelser med nogle. Her kan det godt forsvares, at man møder mange undervejs, som du vil få en masse oplevelser med og stifte bekendtskaber til. Her ville jeg bare have lidt mere. Jeg vil ikke bare møde folk undervejs – jeg ville skabe nye venskaber. Trygheden i at have de samme mennesker omkring mig på en tur ude i den store verden føltes meget tiltrækkende. Så det var første punkt på min tjekliste, som skulle opfyldes, før jeg pakkede min taske.

Dernæst skulle jeg også overveje, hvor jeg ville hen. Ikke fordi jeg ikke havde, og stadig har, lyst til at rejse hele verdenen rundt, så spillede økonomien jo også en rolle. Men eftersom at jeg har været i noget af Asien, noget af Indien og i Europa, besluttede jeg mig for, at denne rejse skulle være til et helt nyt sted. Jeg blev tiltrukket af ideen om at komme til Centralamerika, så det valgte jeg. Andet punkt på tjeklisten. Nu når jeg havde besluttet mig for hvor til jeg ville rejse, og at jeg ville rejse med andre, var det sidste punkt på listen bare at finde et sted der kunne tilbyde mig det.

Økonomien, hvor til, med hvem og hvilke aktiviteter var vigtige faktorer. Her faldt jeg over Adventure Heart, som havde et meget tiltrækkende tilbud, og det gjorde, at der ikke var mange flere overvejelser, der skulle til, før jeg havde bestilt og betalt.

Let the journey begin

https://mandahinda.wordpress.com

Leave a Comment

Scroll to Top