Klar til at rejse imorgen!

Så sidder jeg her aftenen før det går løs og ordner de sidste ting. Min bror sidder lige og hjælper mig med at opdatere min 6 år gamle Ipod nano, så jeg ikke dør helt af kedsomhed på den lange tur i morgen 😉 Mon ikke, at jeg finder på nok at lave, når jeg endelig rigtig skal møde alle de søde mennesker, som jeg skal tilbringe de næste to måneder sammen med! I hvert fald sidder jeg her med en følelse af både angst og ekstrem spænding, da jeg jo kommer til at savne min familie og venner enormt meget – men kan slet ikke vente med at få den største oplevelse og få en masse nye bekendtskaber 🙂

Så indtil vi ses igen må I have det så godt herhjemme i kolde og kedelige Danmark – Jeg smutter ned til varmen! Jeg skal prøve at opdatere jer så meget som muligt herinde 🙂

Leave a Comment

Scroll to Top