Dejlige Mindo

Så kom vi til Mindo. Lidt højere placeret i bjergene end Puerto Quito, som vi kommer fra, hvilket betyder, at det ikke længere er en subtropisk cloudforest, dog heller ikke bare en regulær cloudforest, men et sted derimellem. Men hvad end man kalder det, så er det et rart sted!

Indkvarteringen er skøn, omgivelserne er som altid flotte, sengen er rent faktisk en seng, der er pool samt opvarmet jazucci, vi er igen inden for mobil dækning og der er endda også WiFi, solen er varm – som i VIRKELIGT varm, mmmhhhh! – og ja, her er skønt! Selv myggene irriterer én en lille smule mindre 😉

Første dag gik med lige at få set byen, en lille hyggelig en af slagsen og så ellers få fundet et sted at se England – Italien. Derefter fik vi lækker aftensmad og på vejen hjem hører vi så en masse høj musik og vil lige se hvad det er for noget. Det viste sig at være en masse mennesker der sad, og stod, udenfor en lille butik og spillede, i en rundkreds. Da vi kom derhen kommer en af dem hen og stikker mig en tromme og siger, at vi da skal være med. Det viste sig at være en del af dét, at det er for alle der har lyst. De var nemlig lige igang med lidt aktiv musik – altså at man er en del af musikken og ikke bare passivt lyttende. Så nogle af os fik nogle instrumenter og var med til at spille der i et stykke tid, mens en ældre mand dansede til. Og folk kom og gik bare og alle der kommer forbi blev inviteret til at være med og tilbudt et instrument – super hyggeligt og sjovt!! :0)

Næste morgen var det op og tube. I en meget kold flod! 😉 men det var sjovt! Noget mere gang i den end det andet sted vi havde prøvet – men også noget kortere.. Men sjovt ikke desto mindre! Så kom vi hjem og kunne nyde lidt mere VM, idet Ecuador skulle spille, og som ecuadorianer er det mere eller mindre obligatorisk at heppe på Ecuador og gå op i det som var man maskotten. Og så var det tid til at skulle til poolen. Solen var dejlig varm og vandet forfriskende – perfekt

Så der brugte vi et par timer, inden vi tog hen på en chokolade fabrik. En lille fabrik, hvor det ikke er mere automatiseret end, at de har maskiner, som ikke engang kører hele tiden. Men rigtig fint. Og vi blev guidet igennem hele processen og smagte på et hav af chokolade produkter – jaaaa! Det hele med meget naturligt og med ren chokolade. Og derefter var det grillmad med chokolade BBQ sauce og chokolade øl, hvilket var enormt lækkert og meget bedre end det lyder! Og til slut fik vi verdens bedste brownie (eller deromkring) inden vi rullede hjem i den opvarmede jazucci til lidt natbadning under stjernerne.

I dag har vi så, her til morgen, været ude at lege. Canopy (zip-line). 10 styks svævebaner. Det et sjovt! Flyve afsted højt over træerne imellem bjergene. Og nu har vi så eftermiddagen fri til at nyde det fremragende solskindsvejr ved poolen!

Ses!

Leave a Comment

Scroll to Top