Cirklen sluttes for rundrejsen – inden Galapagos

Så kom rundrejsen til en ende… Det er blevet tid til at fuldende cirklen og vende tilbage til hvor det hele startede for snart to måneder siden. Så vi forlod Mindo for at komme tilbage til Quito.

Her havde vi så halvanden dag til at handle og handle og handle. Men først skulle jeg, traditionen tro, tilbringe et par timer med Vanessa på Visa-kontoret hvor det endeligt lykkedes at få hentet mit visa og mit pas. Meget rart når vi nu er på vej til Galapagos. Men efterfølgende blev der shoppet hvad vi nu måtte mangle inden vi var i biografen, som stadig er absurdt billig, og se Maleficent – 2timer med Angelina Jolie.

I dag har vi så fået shoppet det sidste solcream, mad og hvad vi nu ellers har manglet og så har vi fået gen-pakket. Vi har haft mulighed for at lægge noget af alt det halløj vi har købt og halløj vi ikke har brug for på Galapagos på skolen i Quito – og det er store mængder 😉 men sikke dejligt halløj!

Og ja, så er der handler mad, nu står vi sq selv for dét den næste måned, efter at have vænnet os til fremragende forplejning, ofte to-tre retter flere gange om dagen og ikke engang at skulle tage af bordet. Men Stinne (som jeg skal arbejde sammen med på Galapagos) og jeg har nu fået købt store mængder mad ind, da det er billigere her på fastlandet, deriblandt uanede mængder instant nudler – tilsæt vand, voilá, festmåltid! 😉

Ellers tilbragte vi også en times tid i en boghandel med en meget snaksagelig ejer og fik fundet lidt læsestof til Galapagos.

Men nu har vi været ude at spise, for sidste gang, med vores guide Vero(nica) og María, som vi også nåede at have glæden af lidt, og er nu færdige med at trampe på taskerne for at få plads til det hele – så om lige godt 6timer venter taxaen på at køre os til lufthavnen så vi kan komme til Galapagos og starte vores 5dages landtour, inden vi skal igang med at arbejde.

Leave a Comment

Scroll to Top