Frivilligt arbejde og sygdom

Sidste søndag splittede gruppen op. Vi var tre piger som skulle lave frivilligt arbejde i en lille landsby,  mens resten skulle til Mt. Everest og trekke i 14 dage. Lige nu ligger jeg på en klinik/hospital i Kathmandu så det gik ikke helt som planlagt. Jeg var lidt småsyg fra starten, men var dog med ude de første par dage. Ellers har jeg ligget i ssengen med mavekramper og influenza/feber, og til sidst har jeg haft voldsomt ondt i halsen. For to dage siden fik jeg noget medicin, som naboen, hvis far er læge, kom med. Han tog mig så igår med til en lille lokal lægepraksis, hvor jeg fik noget mere medicin. Anish, som er vores nepalesiske guide hentede mig i morges for at tage mig med her ind, hvor jeg er nu. Ikke fordi den anden læge ikke var god, men det her sted var bare det bedste og mere vestlig standard. Og det er jeg glad for han gjorde, for det hele har været meget professionelt. Jeg har en infektion i halsen,  som jeg har fået medicin for,  så jeg skal nok blive frisk inden ugen er omme. Nu er jeg bare meget træt 🙂

Ellers bor vi ved en sød nepalesisk familie med to søde børn. Vi arbejder på en privatskole, hvor alt undervisning foregår på engelsk, så mange er børnene er ret gode til engelsk. De har dog nogle gange en meget mærkelig agent, så vi ikke altid forstår dem. På skolen har vi undervist i 2. til 9. klasse,  selvom jeg kun har været med et par dage. Udover skolen er vi også på en drengehjem. Det er ikke et børnehjem, men fungerer stort set som et. Her bor der 20 drenge i alderen 4-16 og de er så søde! Der er dog en ret modbydelig husmor, som slår dem meget ofte, men det var vi forberedt på. Vi har sidste dag på skolen og drengehjemmet på fredag,  så jeg håber jeg kan nå lige at få et par dage med.

Vi flyver til Tibet d. 2. December, så det bliver fedt! 🙂 knus fra en optimistisk og glad Nanna

Leave a Comment

Scroll to Top