Sjov og spas i junglen – Sacha Yacu

Massere af sjov og spas, jeg nyder det her i junglen!

Vi har fået bygget en masse nye bure som vi nu har fået en massere nye dyr til – mægtig skønt! Knap så skønt var det, da vi midt i at grave ud til det ene af burene får besøg af sydamerikas farligste slange. En smule pissed og krøllet sammen til en bold og klar til angreb. Et bid ville give imellem 30 og 60 minutter… Den bedste chance man ville have var at skære bagenden op, tage noget stads ud derfra, smøre det på bidet og spise resten og skylle det ned med egen urin samt urin fra de omkring en.. Det ville give en lidt bedre chancer for overlevelse.. Men vi slap heldigvis med skrækken da vi havde mini-Rambo med. Julio, en af sønnerne af de lokale som var rap med en machete. Til trods for at den slags slangen har været skyld i dødsfald i hans familie. På vejen hjem fandt vi et bæltedyr – nøj de er søde! Og et par dage senere så jeg endnu et som wonganita jagtede rundt.

Og apropos wonganaer.. De to store slap fri en dag, så der galt det om at løbe hvis man så dem – til et højt sted! Men heldigvis fik Flavio fanget dem inden de var aktuelt 😉 og nogle dage efter fik jeg den skønne opgave at hjælpe med at få den ene tilbage i buret. Vi snakker et kæmpe svin med 10cm lange tænder og et temperament der får den til at springe og kæmpe.

Grunden til at den skulle flyttes var, at han havde fået fanget den, og smidt den i en indhegning, men den skulle selvfølgeligt tilbage i sin egen indhegning. Men den havde i mellemtiden fået viklet rebet, brugt til at fange den i første omgang, omkring nogle rødder så det havde slidt et træls træls sår. Endnu bedre humør.. Men vi havde to plastic-kosteskafte med løkker i enden – så intet at frygte. Og vi fik den da også tilbage! Claro!

Ellers bruger vi en masse tid på at høre musik og danse rundt i køkkenet – og ret så ofte lidt madkamp i større eller mindre grad.. En fordel ved at leve i junglen hvor der er katte og en kælegris til at ryde op 😉

Forleden fik vi for en gangsskyld lidt kød! Et par stykker brugte eftermiddagen på at tage til byen (Puyo) og købe to kyllinger og noget rom. Så var der kyllinger på bål, rom og høj musik imens vi lå i hængekøjerne rundt om bålet og følte os heldige! Møg hyggeligt!

Ind imellem er der også tid til en lille tur! Vi jar været i Arajuno og bade i et vandfald og en tur hjemme ved Andrea, Jerami, Rosa og Julio som bor i et hus i Puyo. Lige nu er vi på en forlænget weekend til kysten hvor vi morgen skal på hvalsafari og snorkle! Det tog godt nok 13timer og lidt ventetid indimellem men det satser vi på bliver møg rart! Vi er efterhånden ikke så mange tilbage, men vi har det stadig godt!

En lille uge igen for mit vedkommende! Det bliver lidt sørgmodigt og jeg kommer til at savne det her – men det bliver nu også godt at komme hjem igen!

Leave a Comment

Scroll to Top